Eski Sunucumuz Geri Dönüyor Eskilerden Varsa Girsin Konuya YIL : 2012-2013 Arası !!!

Sunucunuz Tekrar Geri Gelsinmi ??

• Sunucunuzun açılmasını bekliyorum .

Kullanılan: 6 85.7%
  • Sunucuyu survival veya faction açarsanız daha iyi olur.

Kullanılan: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Merhaba beyler ben Furkan , öncelikle biz admin kadromuzla tekrar server açmaya karar verdik fakat survivalmı , factionmu , yoksa mt2 temalı sunucumu açsak diye bu arada ilk sunucumun adı AtinaSaga Araştırırsanız bizi belki tanıyanlar çıkar eskiler hatırlarsa mc komple bırakıyorum demiştim skypemden yeni skype felan kurdum ve bütün eski arkadaşlarımı tekrar ekliyorum ve yeni sunucu açıcağız fakat ne açıcagımıza karar veremedik ve eskilerden ATİNA SAGA geri Dönsün dediler acaba sizin görüşleriniz nedir ;

AtinaSaga Gerimi Dönsün YOKSA SURVİVAL YADA FACTİONMU AÇALIM ???

ATİNA VİDEOMUZ !!! ESKİLERDEN KALANLAR BİLİR ...

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Tekrar Mt2 Temalı Olsa Tutar Diye Düşünüyorum Faction Survival ise Ben Yardımcı Olurum Plugin Feather Board Falan... Oyundaki Adım ManyaQAdak Ozaman Premiumum Yoktu :D Sallıyordum İsmimi

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Bence Faction'da Degil Survival'da :D Mt2 ye Devam Edin Emek Server Olur Hem Çok Mt2 Serveride Yok

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nasıl unuturuz.Çok güzel serverdi.Eski hesaplarımızı yeni hesaplarla birleştirebiliyor muyuz?

BySteve

En iyi cevaplar
0
Bence Faction'da Degil Survival'da :D Mt2 ye Devam Edin Emek Server Olur Hem Çok Mt2 Serveride Yok
ByVandetta görüşünüzden dolayı teşekkürler fakat adminlerimin düşüncesi survival açalım diyorlar adaletli bir server sunalım fakat diğer sunuculardan baya farkımız olsun diyorlar acaba senin tam görüşünü söylesen eskilerden kimler kaldı !

Nasıl unuturuz.Çok güzel serverdi.Eski hesaplarımızı yeni hesaplarla birleştirebiliyor muyuz?
Bilmiyoruz fakat bilgisayarımda hayla yedeler var .

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
ByVandetta görüşünüzden dolayı teşekkürler fakat adminlerimin düşüncesi survival açalım diyorlar adaletli bir server sunalım fakat diğer sunuculardan baya farkımız olsun diyorlar acaba senin tam görüşünü söylesen eskilerden kimler kaldı !

Bilmiyoruz fakat bilgisayarımda hayla yedeler var .
Bilmiyorum :D Survival İyi Olur Ama Profesyonel Bir Kadro Bulun Buildler Güzel Olsun Plugin Sorarsanız Ben Yardımcı Olurum Türkçleşetiririm.FeatherBoard Var 2 Tane

BySteve

En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum :D Survival İyi Olur Ama Profesyonel Bir Kadro Bulun Buildler Güzel Olsun Plugin Sorarsanız Ben Yardımcı Olurum Türkçleşetiririm.FeatherBoard Var 2 Tane
Hımm , builderlerimiz var . Fakat bu gece sabahlıyıp plugin ve mapleri bitirmeyi hedefliyoruz ve reklam satın alıcağız yarın acaba eski hitimizi toplıyabilecekmiyiz .