Eskiler bilir nasıl acemice olduğumuzu yazalım o zamanki acemiliklerimizi

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya eskiden hiçbir şey bilmiyordum forum ne minecraftta sunucu türleri ne vb bilmezdim rpye girerdim ban yerdim reklamın ne olduğunu bilmeden reklam yapardım :D peki sizinkiler neydi

Rlark

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalışma Masasını Bilmezdim Google'ye Hep Minecraft Nasıl 3x3 Üretim Yapılır? Yazardım
Ne Günlerdi Be!

Kırıktaş'ı Nerde Bulacağımı Da Bilmiyordum :D

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2011 Yazında başladım oyuna. İlk birkaç gün blok kırmak için sürekli basıp basıp çekiyordum. İnternetten araştırıp rehber videoları izleyerek öğrendim oyunu :kaş:
Bir de kütükleri ahşaba çevirmeden koyardım oda var
Taşı yumruklamıştım falan çok köklü bir geçmişim var

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şimdi görüyorumda hiç 2012li yok eskiden hep bakardım çıkardı şimdi 2013lü yok :D

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Googleda achievmentları araştırarak oyunun temelini öğrenmiştim :(
Fazla acı günlerdi :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Creeperı evcilleştirilir sanmıştım arkadaşta onu yakala üzerine yemek at evcilleşir demişti. Bende evimizin yanına çukur kazıp creeperı içine çekmiştim. Sanıyorum ki beni takip etmesi benden hoşlandığından. Sonra çukuru kapattım evin bodrumundan blok açıp creepera düzenli olarak yiyecek attım. Bir süre sonra patlama sesi geldi. Arkadaş meğersem evin bodrumundan maden kazmaya başlamış creeperı koyduğum yeri açmış. :yıkıl:

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla ben ilk oyuna baktığımda korku oyunu gibi gelmişti, gece olunca tüylerim diken diken oluyordu. Tabi sonra alıştım. Oyunun nasıl oynanacağını sağolsun Google amcadan öğrendim. Ne günlerdi be..