Eşofmanlı Battle Hoca Sorularınızı Cevaplıyor

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eşofmanlı Battle Hoca, sorularınızı cevaplıyor!

Evvet efenim... Hoj geldünüz, hemen süz de bir mesüj paylaşın. Battle hoca cevaplasın...

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hojam yapı kapışmalarında .. adam ile ağız burun kapışmak yarışmayı kazandırır mı ?

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun sadece bir oyun olduğunu unutmayalım ve kimseye kötü amaçlı bir şey söylemediğimi unutmayın!
Adını bilemediğim genç.
Ben kimim 2+2 kac ?
Gökay'sın. 2+2 5'dir oglim.
Hojam yapı kapışmalarında .. adam ile ağız burun kapışmak yarışmayı kazandırır mı ?
İstersen senin üstünde deneyelim oğlum? Hadi onlara hoş gelmez de, belki sana dalsalar stres atarlar :D

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun sadece bir oyun olduğunu unutmayalım ve kimseye kötü amaçlı bir şey söylemediğimi unutmayın!

Adını bilemediğim genç.

Gökay'sın. 2+2 5'dir oglim.

İstersen senin üstünde deneyelim oğlum? Hadi onlara hoş gelmez de, belki sana dalsalar stres atarlar :D
Tamam hocam ben bi giriyim deniyeceğim tavsiyeniz için saolun hocam. Hocam sizi okumama izin vermediği için googleyi kapattım hocam. Severek takip ediyoruz hocam. Saygılarla hocam

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam hocam ben bi giriyim deniyeceğim tavsiyeniz için saolun hocam. Hocam sizi okumama izin vermediği için googleyi kapattım hocam. Severek takip ediyoruz hocam. Saygılarla hocam
Oğlum, evladım, sen yanlış şeyi okuyorsun. Ben kitap değilim ki.

Şimdi sana birkaç öneri vereceğim:
  • Farz et, yapı kapışmalarında karşında yine sen varsın. Gir karşındakine. Affetme sakın! Ölene kadar geçir! Çok işe yarayacak... :D

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atilla'nın geldiği soy gerçekte yılan mıdır yoksa ışık mı?
(Hoca VS Hestia!)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
1.5 yaşında biri, (15 değil) yalnızlık ve bunalım yaşıyor. Çektiği acıları unutmak ve dindirmek için çevresindeki insanlar ile uğraşıp onları iğneliyor. Gerçek dostları olup olmadığından şüphe duyuyor. Açıkçası biraz da egoist ama egoist takılmak hoşuna gidiyor. Bu kişinin nesi var ve ne yapmalı? (Devam sütünü kullanıyor, ilk 6 ay anne sütü ile beslendi, gerekli aşıları yaptırıldı.)

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.5 yaşında biri, (15 değil) yalnızlık ve bunalım yaşıyor. Çektiği acıları unutmak ve dindirmek için çevresindeki insanlar ile uğraşıp onları iğneliyor. Gerçek dostları olup olmadığından şüphe duyuyor. Açıkçası biraz da egoist ama egoist takılmak hoşuna gidiyor. Bu kişinin nesi var ve ne yapmalı? (Devam sütünü kullanıyor, ilk 6 ay anne sütü ile beslendi, gerekli aşıları yaptırıldı.)
Oğlum siz kullanım tarihine ve hangi canlı türüne yazısına bakmıyonuz mu?
Hocam el-fatiha'yı okurken yellendim. Gusül almam gerekir mi?
Bilmiyorum, sen yine de al.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam ben su içiyordum sonra birden oruçlu olmadığımı fark ettim namazım bozulur mu