RazAssassin
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Skript ile kendin kodla. Essentials makineyi durduk yere yorar.@Ranork Kullanmamı önereceğin bi plugin var mı ban için ?
Banlarken birini pladı:ban isim kullanırız sıkıntı değil essentials'ımı yarı yolda bırakamam o benim herşeyim
Server faciton ondan dolayı essentials kullanmak zorundayım
Yahu dalga mı geçiyorsun, binlerce opsiyonu olan bi plugin yormayacak skript mi yoracak. Şurda essentialsda kullandığın ne var Allah aşkına söyle bana. Ban warp kit, başka ne kullanıyorsun ?Skriptte yorar (skript te kullanıyorum serverimde tabi)
Önerebileceğin plugin ?
Skriptin sunucuda neleri sürekli çalıştırdığından bahsetmeyelim istersen.Yahu dalga mı geçiyorsun, binlerce opsiyonu olan bi plugin yormayacak skript mi yoracak. Şurda essentialsda kullandığın ne var Allah aşkına söyle bana. Ban warp kit, başka ne kullanıyorsun ?
Buyrun bahsedelim. saçma sapan librarylerinizle doldurup açmanızdan bahsetmiyorum. Saf skript essentialsin binde biri kadar anca ağırlık yapar.Skriptin sunucuda neleri sürekli çalıştırdığından bahsetmeyelim istersen.
Sent from my ASUS_T00I using Tapatalk
kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin. Essentials ile skriptten ufak bi parçadan bahsediyoruz. Bende biliyorum sunucuyu tamamen skript ile yazmanın nekadar ağır olacağını. Yazdıklarımı bile anlamıyorsun sanırsam. Buyur irfancım seninde fikrini alalım@IRFN işin ehlisi. Bu tartışma yakın zamanda da geçmişti yoktun sanırım
Sent from my ASUS_T00I using Tapatalk