MustafaMertBulut
MC.MAXCRAFT.AT
- En iyi cevaplar
- 0
Essentials Chat Plugini Yüklü Ve Hatsız Çalışıyor Tek Sorun Yazılarının Rengini Değiştiremiyorum Yardım Eden herkes Beyaz Yazıyo ?
group-formats:
Oyuncu: '{DISPLAYNAME} &8&l> &f{MESSAGE}'
SkyLord: '{DISPLAYNAME} &8&l> &f{MESSAGE}'
Admin: '{DISPLAYNAME} &8&l> &c{MESSAGE}'
Rehber: '{DISPLAYNAME} &8&l> &6{MESSAGE}'
Kurucu: '{DISPLAYNAME} &8&l> &a{MESSAGE}'
Vip: '&b{DISPLAYNAME} &8&l> &b{MESSAGE}'
YouTuber: '&b{DISPLAYNAME} &8&l> &b{MESSAGE}'
Moderator: '{DISPLAYNAME} &8&l> &3{MESSAGE}'
Builder: '{DISPLAYNAME} &8&l> &3{MESSAGE}'
SkyVip: '{DISPLAYNAME} &8&l> &b{MESSAGE}'
Reklamci: '{DISPLAYNAME} &8&l> &9{MESSAGE}'
Pluginer: '{DISPLAYNAME} &8&l> &a{MESSAGE}'
UstaRehber: '{DISPLAYNAME} &8&l> &6{MESSAGE}'
DenemeRehber: '{DISPLAYNAME} &8&l> &6{MESSAGE}'
Prefixlerini değil grup adlarını yazacaksın oraya. Oyuncu yerine default olabilir mesela.Böle Ama Çalışmıyo
Öyle yapmış zaten ama forumda kod içine eklemeyince boşlukları kabul etmiyorBöyle Olması Gerek group-formats: dan sonra boşluk bırakmalısın çünkü : dan sonra (3 boşluk) alt sekmesi oldugunu algılayabilmesi için gereklidir
Adı Oyuncu Default DeğilPrefixlerini değil grup adlarını yazacaksın oraya. Oyuncu yerine default olabilir mesela. Öyle yapmış zaten ama forumda kod içine eklemeyince boşlukları kabul etmiyorMesajı alıntılayınca gözükür boşluklar.
group-formats:
Oyuncu: '{GROUP} {DISPLAYNAME}&7: &e{MESSAGE}'
Kurucu: '{GROUP} {DISPLAYNAME}&7: &c{MESSAGE}'
Öyle Yapınca oyuncu [Oyuncu] YazıyoEssentials ın klasöründe hatalı configi yedekleyip değiştirilmemiş bir config oluşturdu mu?
Oyundan /listgroups yazınca çıkan grup isimlerini yaz
Birde şöyle olacak boşluklar falan:
Tam bunu kopyala yapıştırKod:group-formats: Oyuncu: '{GROUP} {DISPLAYNAME}&7: &e{MESSAGE}' Kurucu: '{GROUP} {DISPLAYNAME}&7: &c{MESSAGE}'
Nası Çözücem Bilen Yokmu ?{GROUP} ları sil, demek ki grup adını yazdırıyor muş.![]()
la ztn sildim grupların yazıları renkli nası yapıcam bilen varmı diyomBen ne diyorum sen ne diyorsun?
{GROUP} ları sil
Bumu "nasıl renkli yapıcam" demek?Öyle Yapınca oyuncu [Oyuncu] Yazıyo