Essentials Protect ve Essentials GeoIP

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Essentials Protect ;
Eklentileri koruma plugini diye biliyorum ben.
GeoIP :
Oyuncuların orjinal iplerini kaydetip onlardan başkasının o hesaba giriş yapamaması gibi bir plugin.

PandaPvv

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials Protect ;
2 ise yarar adı ustunde essentialsun hatalarini duzeltir 2 komut engellenir
GeoIP :
İp adresi kaydeder ip ban atmada ise yarar iyi forumlar

PandaPvv

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bartuzen sallama deil GEoıp den oyunda olmayan oyuncuunun ip adresine bakarak ban atabilirsin bilmeden konusma lutfen
2 bunu fazla kisi kullanmaz ama essential protectle komut enggellenebilir engelleme de soyle olur permini silersin ornegin
/logout veya /w bunun gibi bence sen sallama

PROBeratPVO

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
lütfen araştı rap yazarmısınız hangi birnize inanıyım biri bişee dio öbürü de başka bisey

lütfen araştı rap yazarmısınız hangi birnize inanıyım biri bişee dio öbürü de başka bisey

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bartuzen sallama deil GEoıp den oyunda olmayan oyuncuunun ip adresine bakarak ban atabilirsin bilmeden konusma lutfen
2 bunu fazla kisi kullanmaz ama essential protectle komut enggellenebilir engelleme de soyle olur permini silersin ornegin
/logout veya /w bunun gibi bence sen sallama
EssentialsProtect ile GroupManager'i karıştırdın sanırım. EssentialsProtect mobların blokları kırmasını, patlatmasını vb. engelliyor.

PandaPvv

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayir karistirmadım o block kırılmayi engelliyen essentials antibuild bak iddaya girme kardesim

PROBeratPVO

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya bn hanginize inanıyım biri bir şey diyo öbürü başka bir şey lütfen araştıarak söyleyin ben araştırdım ama bulamadım