Essentials Repair

CrixusPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler bende bi sorun var oyuncular tabelaya [Repair] yazıp bedavaya rep atabiliyorla benze bi sorunda [sell] yazıp para kastılar bende essentialsa girdim enabledSigns yazan yerdeki herşeyin başına # işareti koydum sell sorunu giderildi ama şimdi de benim kendi koyduğum parayla repair atılan tabelalar çalışmıyor lütfen yardım edin

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
@CrixusPvP essenitals configini yollarmısın bana veya sunucunun ip'sini ver gelip halledeyim.
[automerge]1527890397[/automerge]
@CrixusPvP Bana o kısmın bir fotoğrafı lazım fotoğraf atarsan veya configi yollarsan yardımcı olabilirim.

Alakazam

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Oyuncu yetkilerini kontrol edin; "essentials.signs.*" gibi yetki mevcutsa bunu kaldırın. İster tek tek kullanım permi verin (Bkz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
.) veya toplu bir kullanım yetkisi verin "essentials.signs.use. *" sorun çözülecektir.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Oyuncu yetkilerini kontrol edin; "essentials.signs.*" gibi yetki mevcutsa bunu kaldırın. İster tek tek kullanım permi verin (Bkz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
.) veya toplu bir kullanım yetkisi verin "essentials.signs.use. *" sorun çözülecektir.
dediğinin aynısını sunucuya gidip yapmıstım büssürü olmaması gerekn yetki vardı fakat düzelmedi nedense zaten cok karısık ve acığı cok olan bri sunucu bende skript verdim.Sorun düzeldi