Essentials Sign[Çözüldü]

batu5354

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Essentialsın Sign Özelliğini Kullanarak Tabela Yaptım Fakat enchant Tabelası Sadece İtem Olarak Oluyor Ben Elindeki Eşyaya Basmasını İstiyorum Nası Yapabilirim

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Elindeki eşya ile ench çeşidinin bir birine uyumlu olması gerekli yoksa oyuncular böyle bir şey yapamaz.

batu5354

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Olay O Değil Mesela Büyü Basmaya Çalıştığında Sadece Tabelada Yazan İteme Ench Basılıyor Mesela [Enchant] 274 Efficiency:5 T2500 Yazdık Sadece taş kazmaya büyü basılıyor bunu nası düzeltirim ben elindeki uyumlu şeye basmasını istiyorum

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Olay O Değil Mesela Büyü Basmaya Çalıştığında Sadece Tabelada Yazan İteme Ench Basılıyor Mesela [Enchant] 274 Efficiency:5 T2500 Yazdık Sadece taş kazmaya büyü basılıyor bunu nası düzeltirim ben elindeki uyumlu şeye basmasını istiyorum
Siz diyorsunuz ki, hem elmas hem demir hem de taş kazmaya tek bir tabeladan büyü basılabilsin. İkinci satıra hangi eşya kodunu yazıyorsanız ondan başkası için işe yaramaz. En azından Essentials için. Fakat başka tabelaench eklentisi ya da skript ile bir yol bulunabilir.
[Enchant] ✔
EşyaKodu >>> Buraya sadece bir tane eşya kodu yazabiliriz. Demin denedim 267,276 dedim belki ikisini de kabul eder mi diye ama etmedi.
Büyü:Eerecesi ✔
TFiyat ✔

batu5354

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tmm Çözdüm Eğer Oraya * Yazarsak Elindeki item uyumluysa basiyom yinede ugrasin icin tesekkur ederim