Essentials Sorunu

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Kendi Essentialsımı Yapmaya Calıstım Ve Bitirdim .
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bu hatayı duzelttim şimdi bu hata gelio.Arkadaşlar Hatayı bole 5 TaneÇıkıodu 1e Indırdim nasıl 0 yapıcam s

Son düzenleme:

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin paketinden kaynaklanıyo olabilir.
Yada yanlış kodlama yapmış olabilirsin

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Essentials config inizin ayarlanırken kodlama metodu değiştirilmiş. NotePad++ ile açıp kodlamalar bölümünden utf-8 i seçin

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials config inizin ayarlanırken kodlama metodu değiştirilmiş. NotePad++ ile açıp kodlamalar bölümünden utf-8 i seçin
bulamadım ss[DOUBLEPOST=1396291357,1396291310][/DOUBLEPOST]
Plugin paketinden kaynaklanıyo olabilir.
Yada yanlış kodlama yapmış olabilirsin
tek essentials var nasıl dfuzeltcem s arkadaş kodlama ayarını bozmusun dedi nasıl onu geri utf-8 yapcam

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
config'i direk silmeniz de sorunu çözecektir. Ama illâ başkalarının ayarları ile de mutluyum diyorsanız. NotePad++ ile açtıktan sonra Dosya, Düzen, Arama bölümündeki yanı ALT bölümündeeki kodlama ya tıklayın ve utf-8(Bom'suz) u seçin. Kaydedin.

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
config'i direk silmeniz de sorunu çözecektir. Ama illâ başkalarının ayarları ile de mutluyum diyorsanız. NotePad++ ile açtıktan sonra Dosya, Düzen, Arama bölümündeki yanı ALT bölümündeeki kodlama ya tıklayın ve utf-8(Bom'suz) u seçin. Kaydedin.
kardeş ilk olarak baskasının ayarı deil tum ayarları tek tek elimle yaptım bukkitten indirdim 4 saatte yaptım ve silemem s[DOUBLEPOST=1396293772,1396293545][/DOUBLEPOST]
yine bulamadım kardeş yardım d[DOUBLEPOST=1396294305][/DOUBLEPOST]
yaptım kardeş şimdide bu hata gelio

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sürümü Güncel Değil [DOUBLEPOST=1396299012,1396298974][/DOUBLEPOST]
kardeş ilk olarak baskasının ayarı deil tum ayarları tek tek elimle yaptım bukkitten indirdim 4 saatte yaptım ve silemem s[DOUBLEPOST=1396293772,1396293545][/DOUBLEPOST]
yine bulamadım kardeş yardım d[DOUBLEPOST=1396294305][/DOUBLEPOST]
yaptım kardeş şimdide bu hata gelio

Sürümü Güncel Değil Güncellemen Lazım

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

aga şimdi 5 taneo yazıdan deil 1 tane o yazıdan gelio bide essentialsın tum bukkitlere uyumlu olmasını nasıl sağlarız[DOUBLEPOST=1396335793][/DOUBLEPOST]

bide komutları nasıl düzeltcem /warp yerine /git gibi