Essentials Sorunu

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar her serveri açtığımda böyle bi hata alıyorum.Oyunda etkilenmiyorum ama onu orda görmek beni sinir ediyor s.yardım lütfen.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
O bir hata değil. Sadece Error yazanlar hatadır. kafanıza takmayın hiç önemli bir şey değil.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
yinede onu kaldırmaanın bi yolu yokmu :(
İtemSpawnBL = İtemSpawn BlackList
İtem DB= İtem DataBase
Bu sadece bilgilendirme veya komut sıralamasındaki bir karışıklıktan kaynaklı bir yazı. Kaldırmanın yolunu bilmiyorum ve ona sinir olmanızı veya görmemek istemenizi anlamış değilim. hiçbir zararı yok, küfür falanda etmiyor. Zaten boş zamanlarınızda sunucu konsolunu inceleme veya mutlu olmak için sunucuyu çalıştırma gibi zevkleriniz yoktur diye düşünüyorum.

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İtemSpawnBL = İtemSpawn BlackList
İtem DB= İtem DataBase
Bu sadece bilgilendirme veya komut sıralamasındaki bir karışıklıktan kaynaklı bir yazı. Kaldırmanın yolunu bilmiyorum ve ona sinir olmanızı veya görmemek istemenizi anlamış değilim. hiçbir zararı yok, küfür falanda etmiyor. Zaten boş zamanlarınızda sunucu konsolunu inceleme veya mutlu olmak için sunucuyu çalıştırma gibi zevkleriniz yoktur diye düşünüyorum.
sunucuyu çalıştırınca mutlu olma deilde boş zamanlarımda konsolu incelerim.Olabildiğince türkçe ve az log istiorum .ondan gitmesini istiyorum.bide Enabling Essentials Filan diyoya bunu Essentials Açılıyor yapamayızmı.
birde perm essentials.warp yerine essentials.git yapamayızmı

Son düzenleme:

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
sunucuyu çalıştırınca mutlu olma deilde boş zamanlarımda konsolu incelerim.Olabildiğince türkçe ve az log istiorum .ondan gitmesini istiyorum.bide Enabling Essentials Filan diyoya bunu Essentials Açılıyor yapamayızmı.
O yapılabiliyor diye biliyorum ve sanırım o yazılarıda değiştirebilir veya kaldırabiliriniz. Nasıl olduğunu bilmiyorum fakat TheLegend anladığım kadarıyla paketlerinde böyle bir sistem kullanıyor. İsterseniz ona başvurabilirisniz:
@>>TheLegend<<