Essentials

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana Kucuk Sadece /fly /gamemode (Alias: /gm)
olan kaynak yazabilir mi bir de MiniEssentials gibi pluginlerde package nin altinda package var onu nasil yapiyoruz . Java da Yeninin Yenisiym :D

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncelikle projeni seç ve Package Explorer kısmının bi çizgisi var - (yönokları sağa sola bakıyor) 3 tane top ve aşağı doğru bakan bi ok var en sağdakine tıkla packge pers. kısmına gelip hiyararşik yap 2. si yani

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
B
öncelikle projeni seç ve Package Explorer kısmının bi çizgisi var - (yönokları sağa sola bakıyor) 3 tane top ve aşağı doğru bakan bi ok var en sağdakine tıkla packge pers. kısmına gelip hiyararşik yap 2. si yani
Biraz Daha Açıklayıcı Ve Düzgün Anlatım Pls

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Son mesajdan tam 1 ay geçmiş ama yazıyorum. Konunun çözüldüğüne dair bir ibare olmadığınada göre...
@EnesMT
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu pluginde hem /gm hemde /fly komutları var jd gui ile kısaca kodları içinden alabilirsin.
Package'de ise altında birden fazla olmuyor diye biliyorum src dosyasının altında birden fazla yapman daha mantıklı.

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son mesajdan tam 1 ay geçmiş ama yazıyorum. Konunun çözüldüğüne dair bir ibare olmadığınada göre...
@EnesMT
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu pluginde hem /gm hemde /fly komutları var jd gui ile kısaca kodları içinden alabilirsin.
Package'de ise altında birden fazla olmuyor diye biliyorum src dosyasının altında birden fazla yapman daha mantıklı.
Dedigini Anlamadım :D

Biri Resimle Anlatsın

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ayn oyle ama orada packetin içinde commands diye packet var onu nasıl yapcam