EssentialsBalance (MONEY)

BayDafon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Beyler Bugün Yine Bir Yardım Gerekiyor! Ben Sunucumda Oyun Parası İle Edit Veriyorum Ama Ondan Sadece Komutla Nasıl Para Alabilirim Söylerseniz İyi Olur Araştırdım Ancak Bulamadım Teşekkürler :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Kendin Tek Tek Uğraşmaktan Oyunucun Peşinde Dolaşmaktansa ChestShop İle Edit İtemi Direk Olarak Satmayı Dene :p

Leforfs

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ChestShop denilen şey ne işe yarıyor sanıyon chestshop kullansana örnek gösteriyim mesela kes 10 kılıç satıcan kılıçı eline alıp /iteminfo yaz mesela 310#1 miş kodu gelecen tabelaya sag tıklıcan Market <adet> <kactl> 310#1 Yazacan bitecek :)

BayDafon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Modern Olmasını İstiyorum :/[DOUBLEPOST=1430579767,1430579698][/DOUBLEPOST]Yinede Sağolun :D :D :D

janjel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir menü hazirlaya bilirsin ornek olarak oyuncu/edit yazdimi karsisin a bir menü acilicak menüde itemler olacak ornek olarak kes 10 kilic fiyat 100k oyuncunun 100k parasi varsa oyuncudan o kadar para kesicek ve bir kit verecek edit satma için özel kitler hazirliyican ornek edit_kilic bu kitin yetkisi oyunculaarda olmuyucak menü yi chestcommands ile ayarliya bilirsin internette bu sekil market sistemi örneklerle var command yerine sunu yazicaksin

Command: `console: kit edit_item %player%`

BayDafon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1430658376,1430654611][/DOUBLEPOST]/economy Kullansak Daha İyi Olmazmı?

BayDafon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır para veriyorum bu şekilde ama şu çözüm olurmu /money take Oyuncu -10000 Örnek