on death:
cancel event
wait 1 ticks
kill the victim
Sınırsız döngüye girmez miöldügünde 1 ticks bekletirsin o 1 ticklik zamanda adamin envanterini "%victim%1" isimli bi envantere kaydedersin
respawn olduğunda envanterini "%victim%1" yaparsin aklima bu kadar geliyor ama isini gorur
Kod:on death: cancel event wait 1 ticks kill the victim
On death eventi iptal edilemez.öldügünde 1 ticks bekletirsin o 1 ticklik zamanda adamin envanterini "%victim%1" isimli bi envantere kaydedersin
respawn olduğunda envanterini "%victim%1" yaparsin aklima bu kadar geliyor ama isini gorur
Kod:on death: cancel event wait 1 ticks kill the victim
aa evet [DOUBLEPOST=1432842992,1432842960][/DOUBLEPOST]Sınırsız döngüye girmez mi
god mode mantıgı nası calısıyo ozaman ?On death eventi iptal edilemez.
Oyuncu hasar aldığında hasarı iptal ediyor.aa evet [DOUBLEPOST=1432842992,1432842960][/DOUBLEPOST]
god mode mantıgı nası calısıyo ozaman ?
hasar alınca canı 0 ise iptal edebilirsin bukkitte öyle çalışıyor sistemaa evet [DOUBLEPOST=1432842992,1432842960][/DOUBLEPOST]
god mode mantıgı nası calısıyo ozaman ?
Hatırladığım kadarıyla cancel event yapmayı denedim ve bugta kaldı. Ölüydüm ama canlanamıyordum...On death eventi iptal edilemez.
test ettim error veriyo you cant cancel death event tarzindan diyordu ama eski versiyonlarında cancel edilebiliyorduHatırladığım kadarıyla cancel event yapmayı denedim ve bugta kaldı. Ölüydüm ama canlanamıyordum...
on damage de canı kontrol etsen olurtest ettim error veriyo you cant cancel death event tarzindan diyordu ama eski versiyonlarında cancel edilebiliyordu
on damage of a player
if victim is dead
cancel event
Olmaz.on damage de canı kontrol etsen olur
gibi bir şey olmaz mı ?Kod:on damage of a player if victim is dead cancel event