ETS 2 Otobüs Modu

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0

EuroTruckBanner.jpg

ETS 2 Otobüs Modu
Merhabalar! Bu konumda sizlere ETS 2 Otobüs Modundan bahsedeceğim.
Nedir Bu Mod?
Öncelikle şahsen oynamış biri olarak söylüyorum mod gerçekten eğlenceli. Sürerken sanki ciddi ciddi otobüs şoförlüğü yapıyormuşsunuz gibi bir hava veriyor. Mod ile gelen arabamız bir minibüs arabası. Ayrıca modun içinde bir de Pamukkale Turizm skinide mevcut. Oyun içerisinde cidden keyif alarak oynayacağınıza eminim, birde direksiyon setiniz varsa tadından yenmez diyebiliriz. Oyun içerisinde aracımızı almak için bir iveco galerisine gidip aracı oradan almanız gerekiyor. Aracı galeriden aldıktan sonra istediğiniz gibi aracı sürebilirsiniz. Ayrıca modu aktif hale getirebilmeniz için 1.28x sürümünde oynamanız gerekiyor. Modun yapımcısı cidden çok güzel bir iş çıkartmış, aracın tamamı OTOKAR minibüslerinin tamamen aynısı olmuş.

Nasıl Yüklenir?
Gelelim mod nasıl yüklenir sorusunun cevabına. Modu yüklemek için öncelikle 1-2 şey indirmeniz gerekmekte. Merak etmeyin indirmeniz gereken şeyleri bu paragrafın altında paylaşacağım.
  • Belgelerim > Euro Truck Simulator 2 > Mods
Bu klasöre girdikten sonra indirdiğiniz şeyleri bu bölüme atacaksınız. Attıktan sonra oyuna girip mod yöneticisinden modu aktif etmeniz gerekiyor. Daha sonrasında herhangi bir iveco galerisine gidip aracınızı alıp, boya bölümünden skini seçmeniz gerekiyor. Tüm her şeyi yaptıktan sonra doyasıya bir sürüş yapıp sürüşün keyfini çıkarabilirsiniz. Yalnız unutmayın tekrardan hatırlatayım. Mod sadece 1.28x sürümlerinde çalışmaktadır. Eğer bunlara dikkat ederseniz mod çalışacaktır. Şimdiden herkese keyifli sürmeler, bol kazalar. Oyun içinde otobüsün fiyatı yaklaşık 7.000 TL falan gerçekten baya ucuza bırakıyor. Ayrıca bir de aracın kendine özel bir havalı kornası var. Bu korna cidden çok güzel olmuş ben çok beğendim. Tam bir minibüs kornasını andırmasa bile yinede güzel olmuş farklı bir hava katmış diyebiliriz.

mediafire.com/file/bln8fwaa04o8k8n/ETS_Magirus-Deutz_1.0.scs
Moddan Kareler
ETS-2-OTOKAR-Magirus-M20007.jpg

ETS-2-OTOKAR-Magirus-M20006.jpg

ETS-2-OTOKAR-Magirus-M20008.jpg

Evet arkadaşlar konum bu kadardı. Umarım işinize yaramıştır. İyi günler, iyi forumlar.

Son düzenleme:

GraphicError

Marangoz
En iyi cevaplar
1
Gayet güzel bir mod olmuş, ets2 haricinde bildiğim simulasyon oyunları içinde tek Bus Driver mevcuttu. Bu modlar sayesinde ets2 de güzel bir hal aldı benim için.

Hyroeth

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Otobüs severler için güzel bir mod fakat, otobüsün görünümü daha iyi olabilirdi.

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel bir mod ama benden özendiniz gibi geldi biraz -,- Aramızda kalsın lütfen -,-

Juicy Justice

İstikbal göklerdedir!
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Otogar, çarşı, heykel, jandarma :) Otobüslerin rengine, tipine baktım da Ankara dolmuşlarına benzettim. ETS 2 eski bilgisayarımda kaldı ama yine de ileride bu konuya tekrar bakacağım çünkü yüklenebilir ve eğlenceli olabileceğini düşünüyorum, güzel bir anlatım olmuş teşekkürler^^

hqdefault.jpg