Ets 2 Para Hilesi

CreaxTR

Victory is only for those who believe him.
En iyi cevaplar
0

Ets 2 Para Hilesi

Merhaba arkadaşlar bu konumda sizlere Ets nin desteklediği Consoldan yapılabilecek hile kodlarını size göstereceğim ve Ets hakkında ufak bilgiler vereceğim.

İlk olarak bahsetmek istediğim şey bu hileler tamamen Ets 2 Nin izin verdiği hileler 3. parti yazılım şeklinde yapılan yasa dışı şeyler değildir.

Birazda Euro Truck Simulator 2 nasıl bir oyun size bundan bahsetmek istiyorum adından da belli olduğu gibi bir Tır simulasyon oyununun 2. oyunu. Oyunun amacı ise bir Tır şirketi açıp görevleri yaparak şirketinizi büyütmeye çalışmak. Bazı oyuncuların günlerini saatlerini verdiği çok güzel bir tır sürme simülasyon oyunu ve tabii ki eğer evinizde bir direksiyon seti varsa oyunun zevkini 2 kat daha fazla alabileceğiniz ve multi player özelliğiylede arkadaşlarınızla vakit geçirebileceğiniz güzel bir oyun.

Birde tabii ki bu hileleri yapabilmek için ilk olarak bilgisayarınızdaki belgelerim kalsörüne girip ets 2 klasörünün içindeki config dosyasını not defteri ile açıp aşşağıda gördüğünz ayarları yapıp kaydetmeniz gerekiyor.

Hileleri yazacağınız yer ise "ESC" tuşunun altında şapkalı "e" tuşuna basarak açtığınız konsol.​
Screenshot_2.png

Hileler gördüğünüz gibi bunlar tabii ki benim kanıma göre hile kullanmadan oynarsanız oyunun zevkini daha çok alırsınız ama bazı zorlandığınız yerlerde ve oyunu kolaylaştırmak istediğiniz yerlerde bu hile kodlarına başvurabilirsiniz.

Hile kullanımının hiçbir sakıncası yok çünki üsttede belirttiğim gibi Ets nin izin verdiği bir olay. İstediğiniz kadar para basabilirsiniz oyununuz crash vermeyecektir.

Bu hileler oyunun başından beri aktif ama son zamanlarda daha yaygın bir hale geldi ve çoğu oyuncu tarafından kullanılıyor. Oyunun multiplayer bölümünde bu kodları yazmanıza oyun tarafından izin verilmiyor.

Ve son olarak belirtmek istiyorum ki bana göre bu hileleri kullanmayın çünki oyundan aldığınız zevki azaltacaktır kendi emeğinizle birşeyler yapmak daha çok hoşunuza gidecektir.

Konumu okduğunuz içi teşekkür ederim birdahaki konumda görüşmek üzere.​
@AdexTR