ETS2 Gerçekçi Kış Modu Nasıl İndirilir? Kurulumu ve Oynanışı

ankaly

rise above it'
Emektar Üye
Mesajlar
195
En iyi cevaplar
24
Beğeniler
238
Puanları
550
Ruh hali
151539


ETS2 Gerçekçi Kış Modu Nasıl İndirilir Kurulumu ve Oynanışı

Herkese selamlar!
Bugün, sizlerle hem arkadaşlarınızla, hem de tek başınıza oynayarak zevk alabileceğiniz ETS 2'ye yeni bir soluk getireceğiz.
Kış modunu daha önce hiç duymuş muydunuz? Beğeneceğinize kesinlikle eminim!
Dilerseniz hadi başlayalım.


SCS Software'nin göz bebeği olan Euro Truck Simulator 2, simülatör oyunlarında oyuncuların kalbinde taht kurmuş, ve uzun süre daha yerini korumaya kararlı bir oyun. 2016 yılında tam 2 farklı Steam Awards kazanmış olan bu oyun, getirilen Road to the Blacksea DLC'si ile adından bizlere çokça söz ettirmişti. DLC'ler bir kenara, bazı oyuncuların geliştirdikleri mod paketleri, büyük konvoy toplulukları ile oyun başlı başına bir evren diyebiliriz. Bu mod paketlerinden şüphesiz ön plana çıkanlardan bir tanesi de, serin mi serin, soğuk mu soğuk gerçekçi kış modları. Şimdi gelin, hazır kış aylarından çıkmış, koronavirüs vakasından ötürü evde otururken, gerçekçi kış moduyla beraber bir güzel serinleyelim.

Kış modu, bütün ETS evrenini beyazlara boyayacağı için, haliyle boyutu diğer modlara göre biraz yüksek, yaklaşık 1.1 GB değerinde. Ayrıca, bu modu biraz daha realist bir hale getiren 79 MB değerinde küçük bir modumuz var. Fakat bu küçük modu kullanabilmek için öncelikle ana modu indirmelisiniz.

sharemods.com/zdmxhwpikdrh/frosty_7_3.scs.html

sharemods.com/lkrniy3494jf/frosty_heavy_winter_7_3.scs.html

Eğer indirdiyseniz, dilerseniz hemen başlayalım!

İlk olarak, hızlı erişim üzerinden "Belgeler" klasörüne gidelim. Ardından, "Euro Truck Simulator 2" klasörünü bulalım. Klasöre girdikten sonra, "mod" yazılı klasöre geçiş yapalım. Ardından, indirdiğimiz modları bu klasörün içine atalım. Şimdi hemen, bu modları nasıl aktif edebileceğimizi konuşalım.

151540
151541


Oyunumuza giriş yaptıktan sonra, "Mod Yöneticisi" sekmesine tıklayalım. Tıkladıktan sonra gördüğünüz gibi, sol tarafta indirdiğimiz modlar var, tabii ben bir iki mod ile beraber kullandığım için benim sayfam biraz daha karışık :) İndirdiğimiz kış modlarını aktif hale getirmek için, aktif hale getirmek istediğimiz modu sol tık ile seçip, iki sayfa arasında bulunan sağ ok çizelgesine sol tıklayalım. Aynı işlemi diğer mod için tekrarladıktan sonra, eğer başka modlara sahipseniz, "Önceliği düşür" & "Önceliği yükselt" butonlarını kullanarak kış modumuzu en üste taşıyalım. Bu sayede, eğer başka modlara sahipseniz ve modlarınız çalışmıyorsa, bu seçenek ile sorununuzu çözebilirsiniz.

151542

151543


Evet! Artık bir fincan kahve alıp kış modunun tadını çıkarmanın vakti geldi :)

Konumuz buraya kadardı, okuduğunuz için teşekkür ediyorum.
Bir sonraki konuda görüşmek üzere, esen kalın!
 



Üst