Yardım ets2'de ters gaz ayarı (logitech G29)

ilhan5734

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
selam herkese. dün bi G29 direksiyon aldım fakat ets2 de gaz ayarını yapamıyorum. ters ayarda kalıyor gaz pedalı basılı değilken gaz veriyor pedala asınca gazı kesiyor. başka oyunda yapmıyor ama. varmı sorunu bilen çözümünü bilen yardımcı olabilir mi

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Ruh hali
Driverlerini kurdun mu? Bu arada hayırlı olsun hayalimdeki direksiyon setini almışsın

ilhan5734

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Driverlerini kurdun mu? Bu arada hayırlı olsun hayalimdeki direksiyon setini almışsın
eyv sağolasın. daha iyisi senin olsun. driver derken programı indirdim sitesinden programda ayar yaparken sıkıntı yok başka oyunda da sıkıntı yok ama ets2 de ters gaz oluyor anlamadım

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Ruh hali
eyv sağolasın. daha iyisi senin olsun. driver derken programı indirdim sitesinden programda ayar yaparken sıkıntı yok başka oyunda da sıkıntı yok ama ets2 de ters gaz oluyor anlamadım
Hayırlı olsun. Olay garip ama sanırım oyun içinden invert seçeneği, tersine çevirme vardı.
Edit:
ets.png

Direksiyon takılı olmadığından test edemedim. Denemediysen bir dene.

Son düzenleme:

ilhan5734

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hayırlı olsun. Olay garip ama sanırım oyun içinden invert seçeneği, tersine çevirme vardı.
Edit:
Ekli dosyayı görüntüle 190490
Direksiyon takılı olmadığından test edemedim. Denemediysen bir dene.
Sağolasın. Ters çevirme ayarı var evet ama olmuyor. Fren ve debriyajda da var o ayar onlarda oluyor ama gaZda olmuyor ben de anlamadım sıkıntı ne