Gutenberg
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hayırlı akşamlar değerli dostlar, bu akşam sizleri çok oyunculu moda davet ediyorum. Haydi, bir an önce kamyonlarınızı alın ve yola çıkalım!
Multiplayer oynamak isteyen arkadaşlarımız için ufak bir rehber hazırladım. Aşağıdan madde madde nasıl diğer oyuncularla oynayabileceğinizi görebilirsiniz.
1-)Oyunun Kurulumu
Öncelikle steam üzerinden satın aldığınız oyununuzu arka planda indirmeye bırakmanız gerekiyor. İnternet bağlantınıza göre indirme süreniz değişkenlik gösterebilir. Sabırlı olup oyununuzu indirdikten sonra kendinize bir profil oluşturun ve birkaç dakika oyunda gezinin, bir motelde uyuyun ve oyundan çıkın. Belgelerim klasöründe oyunun dosyalarının oluşturulması için bu adımı gerçekleştirmeniz gerekmekte.
2-TruckersMP Kurulumu
Evvela
adrese giriyoruz. Sağ taraftaki “Register” bağlantısına tıklayarak hesabımızı oluşturuyoruz. Hesabımızı oluşturabilmek için steam hesabımız gerekecek. Bu adım için "Register"dan sonra “Sign in Through steam” bağlantısına tıklıyoruz ve steam hesabımızı bağlıyoruz.
Resimdeki gibi bir pencere açıldığında "Oturum Aç" kısmına tıklıyoruz ve ilerliyoruz.
Bilgi: Oturum açtıktan sonra hesabınız için bir e-posta adresi ve şifre belirlemelisiniz. Oyuna girerken bu e-posta ve şifre ile giriş yapacaksınız.
Ardından
**************/download
bağlantıdan multiplayer dosyamızı indiriyoruz.
İndirmenin tamamlanmasının ardından inen dosyaya çift tıklayarak uygulamayı açıyoruz ve kuruluma başlıyoruz. Dosya kurulurken bir noktaya dikkat etmemiz gerekiyor. TruckersMP.exe uygulamasını açınca dili İngilizce seçip devam edeceğiz. Önümüze gelen seçeneklere “Next” diyoruz ve onları uğurluyoruz. En ama en önemli kısım burası beyler ve bayanlar (ve ikisi de olmayanlar) Alttaki resimde görmüş olduğunuz ekran görüntüsünde uygulama E diskine kuruluyor.
Burada dikkat edilmesi gereken şu; oyunu hangi sürücüye kurduysanız, steam klasörünü bulup multiplayer oyunu da oraya kurmanız gerekmekte. Sonuç olarak uygulamanın Sürücünüz:\steam Orjinal Dosyalar\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2\TruckersMP klasörüne kurulması gerekmekte. Eğer bunun dışında bir yere kurarsanız oyunu, büyük ihtimal hata verecektir.
Yukarıdaki noktalara dikkat ettikten sonra kurulumun bitmesini bekliyoruz. Bu sırada bir fincan çay içmek size iyi gelebilir.
Dilerseniz ikinci seçenekle de giriş yapabilirsiniz ancak standart olarak birinci seçenek önerilir.
3-Vee Final!
Tüm bu işlemlerin sonunda karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran çıkacaktır.
Burada çıkan ekrana yukarıda bahsettiğim e-posta ve şifrenizle giriş yapacaksınız. Amma ve lakin "@" işareti burada malesef yapılmamakta
Tüm bunları yaptıktan sonra size keyifli bir macera bekliyor. Ancak dikkat edin; oyunda çok sayıda troll ve benim deyişimle "Idiots on The Road" bulunmakta. Daha ilk dakikadan %80 hasar alıp bilgisayarı parçalayabilirsiniz
Okuduğunuz için teşekkür ederim, esen kalın.
Son düzenleme: