Merhaba arkadaşlar ben Oğuzhan.Bugün sizlere çoğunuzun bilmediği ancak çok güzel bir oyunu anlatacağım.Bu oyun bildiğiniz gibi değil,''Tam Anlamıyla'' bir Strateji oyunu,ülkelerle ilişkileri yönetip diğer ülkelere sefer düzenleyebilirsiniz.
Aynı Zamanda Farklı Dinler Vardır ve Bu Dinler İki Ülkenin Bakış Açısını Değiştirebilir.
Örn : İspanya,Katolik-Osmanlı,Sunni bu iki ülke en başta ilişkileri -10 vs olarak gelecektir.Aynı zamanda Hanedan Evliliği ve sömürge de mevcut.
Oyunda İspanya,Portekiz vs gibi Ülkeler Amerika'da Koloni Kurabilirler.
Aşağıdaki Resimde Kastilya ve Fas Koloni Kurmuştur.
Şu alttanda Avrupayla ilgili bir resim verelim.(Oyunda Asya Ülkeleride bulunmaktadır.)
Yasak Olduğu İçin Link Veremiyorum.İsteğen satın alsın isteğen de Cracked oynasın.
Oyunu Çok İyi Tanıtamamışımdır Büyük İhtimalle İsteğen Verdiğim 2.Videoyu İzleyebilir.
İsteğen Oyunun Videosunu Çekebilir Oyunda Çok Pro Olmadığım İçin İzlerim.
Saygılar... Sevgiler...

Aynı Zamanda Farklı Dinler Vardır ve Bu Dinler İki Ülkenin Bakış Açısını Değiştirebilir.
Örn : İspanya,Katolik-Osmanlı,Sunni bu iki ülke en başta ilişkileri -10 vs olarak gelecektir.Aynı zamanda Hanedan Evliliği ve sömürge de mevcut.

Oyunda İspanya,Portekiz vs gibi Ülkeler Amerika'da Koloni Kurabilirler.
Aşağıdaki Resimde Kastilya ve Fas Koloni Kurmuştur.
Şu alttanda Avrupayla ilgili bir resim verelim.(Oyunda Asya Ülkeleride bulunmaktadır.)

Yasak Olduğu İçin Link Veremiyorum.İsteğen satın alsın isteğen de Cracked oynasın.
Oyunu Çok İyi Tanıtamamışımdır Büyük İhtimalle İsteğen Verdiğim 2.Videoyu İzleyebilir.
İsteğen Oyunun Videosunu Çekebilir Oyunda Çok Pro Olmadığım İçin İzlerim.
Saygılar... Sevgiler...