Ev Oluştur V.1 / Oyuncularınız Para Vererek Evler Oluştursun!

Skript Nasıl

• İyi

Kullanılan: 3 15.8%
  • Kötü

Kullanılan: 4 21.1%
  • Limonata

Kullanılan: 2 10.5%
  • Leylekleri Severim

Kullanılan: 2 10.5%
  • Leylekler ve Limonatalar çok şekerler

Kullanılan: 8 42.1%

• Kullanılan toplam oy
    19

Javatist395

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mesela şöyle bir şey olsa, ben bu komutu yazdığım an oyundan belki bir Client ile çıksam ve GroupManager beni bulamasa veya lag girse herhalde WorldEdit yetkim silinmeyecek, pek mantıklı bir yol gibi gelmedi.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesela şöyle bir şey olsa, ben bu komutu yazdığım an oyundan belki bir Client ile çıksam ve GroupManager beni bulamasa veya lag girse herhalde WorldEdit yetkim silinmeyecek, pek mantıklı bir yol gibi gelmedi.
o an cıkman tutturman zor gıbı geldı.mümkün olabılır gıbı

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
@DeathLight adam arkadaşına teleport atar adam komutu yazmadan arkadaşı kabul eder tam kullandığında .... failure hemde zaten Schematic varken neden şematiğe benzetmeye çalıştığını anlayamadım ...

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
@DeathLight adam arkadaşına teleport atar adam komutu yazmadan arkadaşı kabul eder tam kullandığında .... failure hemde zaten Schematic varken neden şematiğe benzetmeye çalıştığını anlayamadım ...
Birincisi oyuncular schematic kullanamıyor. İkincisi ne dert ettiniz be 0,5 Saniye var. İsterseniz sadece schematic load ve paste permini veriyim.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Kendime göre söylüyorum, aşırı gereksiz, buglu, yine aşırı gereksiz ve yine buglu. Adam bununla spawnın ağzına eder kusura bakma.

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek sorunu spawnda falan kullanılabilmesi ki bunu düzeltmek çok kolay eğer şu bölgenin içindeyse yaptırtmazsın. Ha birde çok parası olanlar peşpeşe sürekli yazıp lag yapabilir onuda 15 dakikada bir yazılabilecek şekilde engellersin.