Ev Sorunu

RoyaLuniqe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar sorunum şu şimdi benim haritama beğendiğim evleri nasıl transfer ederim yani başka save dosyası var ve bu savede güzel evler var bu evleri kendi saveme nasıl geçiririm ?

ozipozi2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardes öncelikle onu kopyala veya kes de ondan sonra baslat menüsünden %appdata% yaz orada minecraft yazıyo ona gir ve saves dosyayina at oyuna gir ve oyna :D bir begeni yardimci olabilildiysem ve bir tsk :D

RoyaLuniqe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Vallaha çok alakasız yardımcı oldun onu ben'de biliyorum ama saol yinede MCEdit'le deniyorum ama yapamadım.

Detaylı anlatmak gerekirse elimde içinde büyük bir kale olan harita var ama map harap durumda ben sadece o kaleyi kesip sıfır temiz bir haritaya atmak istiyorum.

MCEdit'ile nasıl yapılcağını detaylı olarak anlatabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler.
MCEdit'le o kale olan haritayı açtığımda sorun yok her şey tamam kaleyi falan seçiyorum ama oradan diğer temiz haritaya nasıl aktaracağımı bulamadım...

ozipozi2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hee kardes ben maplari oyuna tasimaktan bahsettigini sandim vallaha onu bende bilmiyorum bende senin gibi onu ariyorum

erensait

Marangoz
En iyi cevaplar
0
adını unuttum fakat internette bulabilirsiniz bulunduğunuz mapin oraya geliyorsunuz ESC'ye tıklıyorsunuz start download diyordunuz gezdiğiniz yerleri farklı bir mapa downlandlıyordu.