Ev Yapmak Hakkında

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Etrafında tarla ve hayvanlar için de bir bölüm olan bir ev yapmak istiyorum.
Çoğunlukla madende oynayan biri olarak sizce nasıl bir ev yapmalıyım? (Yeraltında, Ağaçev vb.)
Kısaca bana hangi tür evin daha yararı olur :olgun:

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boş bir alan bul ve direk yeryüzüne ev yap bence. Dediklerini evin yanına çit koyarak da yapabilirsin zaten. Maden kısmı için evin içinde bir delik açarak maden bulabilirsin.

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Boş bir alan bul ve direk yeryüzüne ev yap bence. Dediklerini evin yanına çit koyarak da yapabilirsin zaten. Maden kısmı için evin içinde bir delik açarak maden bulabilirsin.
Düzlükte yapınca çoğunlukla verimli alanlara uzak oluyor ama düşüneceğim fikrin için teşekkürler

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Evin şeklini istediğin gibi yap. PvP'de iyi değilsen tarla vs şeyleri evin içine kur ki moblarla başın derde girmesin. Madende zaman geçiriyorsan da, bir mağaranın girişine ev yap. Kolay olur. Ray ve Minecart çeker kolayca madende vakit geçirirsin.

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evin şeklini istediğin gibi yap. PvP'de iyi değilsen tarla vs şeyleri evin içine kur ki moblarla başın derde girmesin. Madende zaman geçiriyorsan da, bir mağaranın girişine ev yap. Kolay olur. Ray ve Minecart çeker kolayca madende vakit geçirirsin.

Fikrin için teşekkürler

Ek olarak : Oyuna fazladan yemek ekleyen modlar bilen konuya yazabilirse sevinirim

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben olsam dağın yamacına, yeryüzüne bir ev yaparım. İnternete dağ evi yazarsan görürsün ki çoğunda da bir mağara için yer oluyor. Yani maden içinde kullanışlı olur.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
bence istediğin gibi bir ev yap ve ondan sonnra üstüne bir kat sera yap bitki yetiştir

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Agacin ustune ev yapabilirsin. Eve cikis ise balcik bloklari ile ziplayarak olabilir. :)

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çoğunlukla madendeysen koca bir dağı oymanı öneririm. Ben hep öyle yaparım.
Biraz zor olsa da, buna değebilir.