DestanForces
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese öncelikle merhaba,
Lafı çok uzatmadan kendimi tanıtıyım.19 yaşındayım aynı zamanda çalışıyorum.Server opfaction kurulu halde.Ekibime katılıcak ve ben yokken hem sunucuya hem discorda sahip çıkıcak yetkililer arıyorum.
Sunucumuz aktif haldedir.Zaten map pluginler vs kurulu sadece ufak tefek düzenlemeler yapılıcak sonrada oyunculara açılıcak.
Discord Adres
Kurucu Discord ! djxepotan#0905
Alacağımız Yetkililer
☞ MODERATÖR ( 1 Kişi )(sunucuda admin olmadıgı zaman en yetkili kişidir.kısacası adminle paslaşıcaklar)
☞ PLUGİNER ( 1 Kişi )(pluginden iyi anlayan deneyimli bizimle anlaşıcak bir kişi)
☞ BUİLDER ( 1 kişi düşunuyoruz) (Komutları bilen istenilen şeyleri hızlıca inşa edebilicek)
☞ REHBER ( 2 Kişi ) (dialogları ve yazım tarzı düzgün)
Başvurularınız için aşagıdaki yerleri doldurarak yorum bırakabilirsiniz.
Başvuru Formu
➳ Adınız :
➳ Yaşınız
➳ Hangi Yetki :
➳ Bilginiz(%) :
➳ Çalıştıgınız serverler ;
➳ Discord Adresiniz :
➳ Günde kaç saat oyunda olabiliyorsunz:
Lafı çok uzatmadan kendimi tanıtıyım.19 yaşındayım aynı zamanda çalışıyorum.Server opfaction kurulu halde.Ekibime katılıcak ve ben yokken hem sunucuya hem discorda sahip çıkıcak yetkililer arıyorum.
Sunucumuz aktif haldedir.Zaten map pluginler vs kurulu sadece ufak tefek düzenlemeler yapılıcak sonrada oyunculara açılıcak.
Discord Adres
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Kurucu Discord ! djxepotan#0905
Alacağımız Yetkililer
☞ MODERATÖR ( 1 Kişi )(sunucuda admin olmadıgı zaman en yetkili kişidir.kısacası adminle paslaşıcaklar)
☞ PLUGİNER ( 1 Kişi )(pluginden iyi anlayan deneyimli bizimle anlaşıcak bir kişi)
☞ BUİLDER ( 1 kişi düşunuyoruz) (Komutları bilen istenilen şeyleri hızlıca inşa edebilicek)
☞ REHBER ( 2 Kişi ) (dialogları ve yazım tarzı düzgün)
Başvurularınız için aşagıdaki yerleri doldurarak yorum bırakabilirsiniz.
Başvuru Formu
➳ Adınız :
➳ Yaşınız
➳ Hangi Yetki :
➳ Bilginiz(%) :
➳ Çalıştıgınız serverler ;
➳ Discord Adresiniz :
➳ Günde kaç saat oyunda olabiliyorsunz: