EverSourceFaction Adlı Sunucuma DEV Alım !!!

Sunucumuza Seninde Katılmanla Birlikte Gelişecegimize İnanıyormusun !!

• Evet , Evet Kesinlikle İnanıyorum !

Kullanılan: 10 71.4%
  • Gelişeceginden Birazcık Şüphem Var Ama Gelişme İhtimalimiz Var !

Kullanılan: 1 7.1%
  • Gelişeceginiz İnanmıyorum .

Kullanılan: 3 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    14

AtakanBAba52

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız =Atakan
Soyadınız =Atasoy
Yaşınız =16
Skypeniz =AtakanThePro
Tecrübeniz (Kaç Sunucuda Moderator Oldugunuzu Yazınız )=5
Komut Bilginiz (% Şekli İle Gösteriniz) =%90
Neden Biz ? =çünkü alım var
Kendinizden Biraz Bahsediniz =Bn herekeze karsı çok kibarım ama bana biri kufur ederse banlarım

NonHoUnNome

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız =Tufan
Soyadınız =Özdemir
Yaşınız =15
Skypeniz =[TLD™ | Tekno Lojik Deli]
Tecrübeniz (Kaç Sunucuda Moderator Oldugunuzu Yazınız )=13
Komut Bilginiz (% Şekli İle Gösteriniz) =%95

Neden Biz ? = Sizin Server ınıda Yetkili Olmak İstiyorum Yani Sizden Olmak İstiyorum.
Kendinizden Biraz Bahsediniz =Adım Tufan 15 Yaşındayım 4.5 Yıldır Minecraft Oynuyorum Tecrubeliyim.
İyi Forumlar.

xOsmanHD

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız = Osman
Soyadınız = Demir
Yaşınız =14
Skypeniz =uzalosman
Tecrübeniz (Kaç Sunucuda Moderator Oldugunuzu Yazınız )= 19 sunucuda oldum bunlarda yakalşık 45 aktifi olan serverlerdi
Komut Bilginiz (% Şekli İle Gösteriniz) = %75
Neden Biz ? = Çünki Çoğu server gördüm ama bu gördüğüm server gelecekte başarılı olucak ve bende bu başarının yanında olmak isterim
Kendinden Bahset: 5 senedir minecraft oynuyorum çoğu serverda yöneticiler memnun kaldı ve çoğu moddan adminliğe yükseltti oyunculara takviyem sınırsızdır Benden memnun olucaklar buna eminim ve beni serverine alırsan büyük bir avantaj kazanmış olursun ve diğer serverleri geride bırakırsın

TeomanTk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız =Teoman
Soyadınız =Köksal
Yaşınız =14
Skypeniz =dinlesene_1
Tecrübeniz (Kaç Sunucuda Moderator Oldugunuzu Yazınız )=Abartaya fazla gerek yoktur, 4
Komut Bilginiz (% Şekli İle Gösteriniz) =%94
Neden Biz ? =Aslında sadece yardımcı olmak istiyorum yani ÖYLE herkes gibi değilde yardımcı olmayı severim belki para bile atarım belli olmaz
Kendinizden Biraz Bahsediniz =Genelde Ders çalışırım,Şu 3 ay dinlenmeye ihtiyacım var o yüzden Minecraft oynuyorum 8-9 yaşında hep tek oyunculuda oynadım.Arkadaşlarımla zaman zaman geçiniriz.Serverda 2-3 saat aktif olurum.Herkes 11 saat 8 saat derde bana göre çok takıntılı olmamak lazım yani,onlar zaten hep oyunu düşünür hayatı değil !.Builder (mimar) iyidir (bakın abartmadan diyorum çok iyi falan demiyorum) ama sizin görüşünüze bağlı yapamadığım şey konusunda inatçıyım.Hemen vazgeçmem.Vaktim oldukça girerim.Zaten okullarda bitti.Beni seversiniz ve oynarız.İYİ FORUMLAR

Lexxius

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
----->> BUILDER ALIM FORM'U <<-----
Adınız = Tuna
Soyadınız =Kartal
Yaşınız =16
Tecrübeniz (Kaç Sunucuda Builder Oldugunuzu Yazınız ) =2
Komut Bilginiz (% Şekli İle Gösteriniz) =%80
World Edit Bilginiz =%90
World Guard Bilginiz =%90
MineResetLine Plugini Bilginiz =%80
Kendinizden Biraz Bahsedin =Merhabalar,Adım Tuna.Aktif olarak MC oyuncusuyum.Samsun'da yaşıyorum.Skype adresim:-TunaBey91-
Build resmi istersen skype'tan benle iletişime geçebilirsin.Memnun kalacağını düşünüyorum.İyi günler.

KeremAratRs

Marangoz
En iyi cevaplar
0
----->> ADMIN ALIM FORM'U <<-----
Adınız = Mustafa Kerem
Soyadınız =A**t
Yaşınız = 17

Skypeniz = play1gamer
Tecrübeniz (Kaç Sunucuda Admin Oldugunuzu Yazınız )= 15
Komut Bilginiz (% Şekli İle Gösteriniz)= %88.8
Plugin Bilginiz (% Şekli İle Gösteriniz)= %80
Neden Biz ? = Adınızı Beğendim. Bi Laf Vardır.Bir İnsanın Nasıl Güldüğünden Nası Biri Olduğu, Bir İnsanın Neye Güldüğünden akılını anlayabilirsin. Bende İsminizden Nasıl Biri Olduğunuzu çıkardım. Nediyorum ben bilmem isminizi beğendim .D

Adınız = Mustafa Kerem
Soyadınız =A**t
Yaşınız = 17

Skypeniz = play1gamer
Tecrübeniz (Kaç Sunucuda Admin Oldugunuzu Yazınız )= 15
Komut Bilginiz (% Şekli İle Gösteriniz)= %88.8
Plugin Bilginiz (% Şekli İle Gösteriniz)= %80
Neden Biz ? = Adınızı Beğendim. Bi Laf Vardır.Bir İnsanın Nasıl Güldüğünden Nası Biri Olduğu, Bir İnsanın Neye Güldüğünden akılını anlayabilirsin. Bende İsminizden Nasıl Biri Olduğunuzu çıkardım. Nediyorum ben bilmem isminizi beğendim .D

BagCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız = Emre
Soyadınız = Çakan
Yaşınız = 18
Skypeniz = emrecknbaba
Tecrübeniz (Kaç Sunucuda Admin Oldugunuzu Yazınız )= 4 , 2 de server sahipliği
Komut Bilginiz (% Şekli İle Gösteriniz)= %80
Plugin Bilginiz (% Şekli İle Gösteriniz)= %70
Neden Biz ? = gerçekten bir sebebi yok
Kendinizden Biraz Bahsedin = Samimi ,sıcakkanlıyımdır , insanlarla iletişim kurmayı severim

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Gazierdem Alıntı yapıyorum mesajından 'Ben Sizden Daha İyi Bir Moderator Arıyorum ' KİMSE İYİ DEĞİLDİR BRO, GİDER ŞİMDİ V-E-L-E-T-LERİ ALIRSIN !!!

Son düzenleme: