evet arkadaşlar kendi plugin paketim :)

h3llboy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu sefer kendim plugin paketi yaptım ve arkaşıma verdim bugün kendisinin serveri vardır :)
ve bana çok beğendiğini söyledi :) ve işte link=
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

10 TL ye istediğiniz her türlü plugins paketi yapılır ve bunu isterseniz sahte hesapta deneyim görebilirsiniz :)
çünkü bazı insanlarımız plugins paketi yapıp serverinizin bilgilerini alıp çökeltiyor :)
eğer tedbir almak isterseniz buyrun deneyin hiç sıkıntı yok çünkü böyle bir şey yapmadım ve yapmamda çünkü adam kendi emeğiyle server açıyor her ay para ödüyorsun ve başka biri çökeltiyor o yüzden yapmam ama yinede denemek isterseniz buyrun :)
bu arada bir plugins alırken o kişinin önceki konularına bakıp alın tavsiyem[DOUBLEPOST=1372020415,1372019918][/DOUBLEPOST]ARkadaşlar her hangi bir sorun olursa diye buyrun 2. link :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Sorunlar :

FlyNCreative - Sorunlu
AutoMessages - Sorunlu
AntiRelog - Sorunlu
iConomy - Sorunlu+Eski Sürüm
MiniSkyBlock - Sorunlu
AutoSaveWorld - Sorunlu
Portable - Sorunlu
Speedcarts - Sorunlu
NoLagg - Sorunlu
Gates - Sorunlu
ChatClear - Sorunlu
SpamGuard - Sorunlu+Eski Sürüm
AntiEnderman - Sorunlu
Vault - Sorunlu

Ve En Kötüsü Hepsi Ayarsiz.
Sadece Alip Bize Sunmussun Bu iyi birsey degil. Ayarlayip Vermen Gerekirdi.
Sen Bunu Alip Direk Bir Servere Atamassin
Bunu Adam Etmek Icin En Az 1 Saat Harcaman Gerekir.
Bir Oyuncu Oyuna girse hic bir komut kullanamaz.

Sana Benim Paketimi Öneririm. Yeni Çikardim Reklamsiz Ve Sorunsuzdur. Ve tabii ki Full Ayarlidir.
https://forum.gamer.com.tr/threads/...likle-reklam-sorun-yoktur.106255/#post-575228

h3llboy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
valla ben ayalarını yaptım arkinin serverinde tıkır tıkır çalışıyor hatta şu an başka biri daha aldı ve ikiside süper yani sıkıntı yok

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Kardes İlk Olarak Yalan Söyliorsn. Neden : Ayarini yapmiş olsan En Azindan Oyuncular komut kullanabilir. Veya Bir Kaç Dosya Olabilrdi.
Hepsi İngilizce
Hepsi Ayarsiz.
Çoğu Eski
Çoğu Sorunlu.

Ayarli Demek Editlenmiş Kodlanmiş Demektir. Onunla Hiç alakasi yok. Sen bunu hiç denemedin Sanirim Bununla bi server kur Oyuncu grubunda
Hiçbir komut giremessin.
Pluginleri Yüklemeden Direk İndirip Arşivleyip bize vermissin.

Önerim :
Paketimi indirip incele. o zaman ayar nedir ögrenebilirsin.
https://forum.gamer.com.tr/threads/...likle-reklam-sorun-yoktur.106255/#post-575228