vahsetulnecid
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben builder olmak istiyorum fakat önce becerilerimi göstermem gerek full olarak survivalda yer altinda yaptiğim evi göstermekten mutluluk duyarım... iyi kötü yorum yapmayı esirgemeyin 
''SURVİVALDAN ÇABUK SIKILANLARA SESLENİYORUM! EVİNİZİ YER ALTINDA YAPIP,HER İŞLEM İÇİN FARKLI ODALAR YAPARSANIZ, MESELA KENDİNİZE BİR ODA,YATAK ODASI,ÇİFTLİK FELAN YAPARSANIZ SURVİVALDAN SKILMAZSINIZ''
video çektim youtube ya yükleyip bruaya atacağım.
bilgisayar özellikleri çok iyi olmadığından biraz kasıyor. zaten survival serisi çekmiyoruz evi görün yeter
bir foto;
video;
Soruları olan varsa bunlar belki cevabı verebilir soruya bağlı tabi
*Video programı Fraps bilgisaya özellikleri iyi olanlarda kasmayacağna eminim.istisnai yani
*Kullandığım texture pack'ın ismi; Advanture Time Textre pack
*minecraft 1.6.2 kullanıyorum.
BUİLDER DERECEMİ YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR. KOPYALA YAPIŞTIRLA YAPIN
berbat / kötü / fena değil / normal / iyi / çok iyi / muhteşem[DOUBLEPOST=1381768182,1381742252][/DOUBLEPOST]güncel ül necid
GÜNCEL
''SURVİVALDAN ÇABUK SIKILANLARA SESLENİYORUM! EVİNİZİ YER ALTINDA YAPIP,HER İŞLEM İÇİN FARKLI ODALAR YAPARSANIZ, MESELA KENDİNİZE BİR ODA,YATAK ODASI,ÇİFTLİK FELAN YAPARSANIZ SURVİVALDAN SKILMAZSINIZ''
video çektim youtube ya yükleyip bruaya atacağım.
bilgisayar özellikleri çok iyi olmadığından biraz kasıyor. zaten survival serisi çekmiyoruz evi görün yeter
bir foto;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
video;
Soruları olan varsa bunlar belki cevabı verebilir soruya bağlı tabi
*Video programı Fraps bilgisaya özellikleri iyi olanlarda kasmayacağna eminim.istisnai yani
*Kullandığım texture pack'ın ismi; Advanture Time Textre pack
*minecraft 1.6.2 kullanıyorum.
BUİLDER DERECEMİ YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR. KOPYALA YAPIŞTIRLA YAPIN