Evimi kırıyolar kodu unuttum ardım acill !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sonsuzum

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar multiplayer serverde kendime ev yaptım ama evi nasıl dokunulmaz yapıcağımı unuttum yani kodunu unuttum ve kırdılar acaba kodu biliyosanız yazarmısınız bide tahta baltaylamı ne sağ sol click yapıyoduk yani tıklıyoduk bir şey yazıyoduk unuttum acill yardım pleasseeeeeeee

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tahta baltayla bi koseye sol dier koseye
capraz koseye sag tikla //expand vert yaz ve sonra /region define [yerinadi] yaz.

iPhone 6 cihazimdan Tapatalk 4 kullanmadan gonderdm.

sonsuzum

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İşe yaramıyo altta kırmızı bir yazı yazıyor omadı yani yardım edin başka bir kod vardı onu unuttum

sonsuzum

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben başka bir sw de oynuyorum[DOUBLEPOST=1374582790,1374582693][/DOUBLEPOST]herkes kitlemiş ama ben kitleyemiyorum

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Claimdi herhalde bi /claim help yaz ne yapacağın çıkar oda yoksa arsalardan gidip al oda yoksa imkansız

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya adam serverda oyuncu.Admine sölemiş diğerleri wg attırmışlar.Soruyu cevaplayan arkadaşlar adamı ''admin'' gibi anladığı için balta filan al demişler.

Kardeş admine söyle.Parayla ya da bedava korumaya alırlar.

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Claimi belli bir miktar para karşılığında sende yapabiliyosun ama bazılarında klan kurmak gerekiyor

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wg admin lazım doğru ama bence hiç uğraşmadan arsadan arsa almak daha doğru

Konuyu nerededen nereye getirdim biri bana yardım etsin

TheAnka

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ARkadaşlar Boş Konuşmayın Adam Serverde Op Değil Yetkisi Yok Bak Kardeşim Evini Koruma Altına Almak İçin Yetkiliysen .//wand İle Wg At Ama Anladığım Kadarıyla Sen Playersin Oyuncular Ancak Klan Açarlarsa Koruma Yapabilirler ./f create Klanismi İle Klan Aç Sonra Her Yere ./f claim Klanismin Yaz PAran Yoksa Bu Dediklerim Olamaz Oyun Parası Tabi Klan Açmak Serverden Servere Değişiyor Tabi Fiyatı

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
TheAnka sen çok yanlış geldin cevapladım zaten :D
Ya adam serverda oyuncu.Admine sölemiş diğerleri wg attırmışlar.Soruyu cevaplayan arkadaşlar adamı ''admin'' gibi anladığı için balta filan al demişler.

Kardeş admine söyle.Parayla ya da bedava korumaya alırlar.

TheAnka kardeş sen çok yanlış yere geldin cevaplandı bile :D