Evinizi Karlı Biyomda Yaptıysanız, İşte Suyunuzun Donmaması İçin Çözüm!

Yararlı Oldu Mu

• Kullanılan toplam oy
    4

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar benim bu konuyu açma nedenim bu sorunun cevabını bulmuş olmam .
Ben genelde evlerimi karlı biyomlara yaparım . Fakat orda yaptığım tarlaların da suyu donar . Bu nedenle bende tarlanın etrafını camla kapladım ve böylece bu sorunu ortadan kaldırdım ve ayrıca aynı sorundan şikayetçi olanlar varsa diye bu konuyu açtım .
Tabi bir diğer çözüm ise tarla suyunu toprağın altına yapmak fakat eğer tarlanız benimki gibiyse üstünü camla kapatın :) Böylece suyunuz donmaz :)

Bu şekilde her tarafını kapatın .

Gördüğünüz gibi hem su donmuyor hemde camlar sayesinde güneş ışığı alabiliyor .

Eminim aranızdan birçok kişi bunu biliyordu ; fakat ben daha bu hafta keşfettim . Eğer birisi bunun konusunu açmış olsaydı , ben daha önce bu yöntemi kullanmış olacaktım ve daha çabuk gelişecektim . Eminim bilmeyenler de çıkacaktır , 1 kişi bile olsa ... Lütfen kötü yorumlar yapmayınız emeğe saygı !

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu Herkese Göre Değişir, Ama Hem Bu Şekilde Sera Gibi Görüncek. Anlamadım Demek İstediğinizi Nasıl Tabela Koyacaksınız? Nereye Koyacaksınız, Resimle FLN Gosterirmisiniz?[DOUBLEPOST=1390573386,1390573325][/DOUBLEPOST]O zamanda Az Da Olsa Donuyor Ama..

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben sera görünümü için böyle gösterdim... Yinede baktığınız için teşekkür ederim..[DOUBLEPOST=1390598860,1390576843][/DOUBLEPOST]Güncel!

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yalniz survival gamesde iyimis :D mobilde PE den cok daha iyi bence :D (texoack i soran icin diyorum direk oyun farkli :D)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaba Olmayın Lütfen :D
Arkadaş Bir Şey yapmış
size anlatmak istiyor, ''bana göre böyle uygun oldu siz de beğenirseniz yapın'' demek istiyor siz karşı çıkar gibi kaba kaba kelimeler kullanıyorsunuz
Anlayış Gösterin :)

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adları karıştırmışım, özür dilerim. Birbirlerine çok benziyorlar da. Affet.
Kaba Olmayın Lütfen :D
Arkadaş Bir Şey yapmış
size anlatmak istiyor, ''bana göre böyle uygun oldu siz de beğenirseniz yapın'' demek istiyor siz karşı çıkar gibi kaba kaba kelimeler kullanıyorsunuz
Anlayış Gösterin :)
Vallahi en iyi cevabı sen verdin... Ben söylesem anlayacakları yoktu. Ben bile kendimi açıklayamıyordum, sen açıkladın. Tekrar sağ ol.