Dostum aslında cevap vermek istemezdim fakat cevap hakkı doğdu galiba bilmiyorum ama galiba gençsin biraz nedir bu tavırların anlamadım gerek tasarımlarım olsun gerek işlerim Skype de zaten gelen kişilere çalışmalarıma gösteriyorum. ücretsiz çalışmaları görüp bir kişiyi yargılayamazsın hitap tabirinde hiç hoş değil Kendini Tasarımcı Sanan demende yazık başka bir şey demiyorum kal sağlıcakla.
Bana da laf geldi burdan. Doğal olarak da cevap hakkı doğdu, müsaadenizle;
Öncelikle içeriklerimi Newgrounds ve DA hesaplarımdan kontrol edebilirsin %100 OC.
Yasir ile muhabbetim var, HG ile de muhabbetim bir raddeye kadar var. Beni ilgilendirir diye düşünüyorum bu konu.
Onun dışında arkaplana yazı yazma konusunda destekliyorum seni, hiçbir entelektüel değer üretmeden karşılık aldıklarını ben de savunuyorum o konuda hemfikiriz. Fakat, şu anki internet kişileri tasarım ya da görsel kısma para harcamak istemiyorlar ve 10-15 liraya stok resmin üstüne konulan png içerikler edinmek zorunda kalıyorlar. Üzücü bir durum maalesef fakat yapacağımız pek bir şey yok. Temel ekonomi işleyişi ve insanlar istedikçe bunu yapacak birileri illaki çıkacak.
Konunun yeri burası değil o yüzden savunmamın ikinci kısmını kısa ve öz tuttum, isteyenler olursa ayrı bir konuda konuşabiliriz bunu, memnun da olurum fikir paylaşmaktan. Konuyu baltalamamak adına buradan çekiliyorum.
Kolay gelsin, Bol şans.
Yine de kendi adıma söylüyorum güven olmaz. Bir şey yapmaması bundan sonra yapmayacağı anlamına gelmez bu yüzden gerçek hayatta yüz yüze ticaret yapmak daha güvenli.Eğer çalışacağın kişi önceden birini dolandırmadıysa o kişinin hakkında kimse benim paramı aldı kaçtı gibi şeyler söylemiyorsa ve referans sayısı fazla ise çalışmakta bir sakınca olmaz
O zaman sana bu düşünceler ile bu hayatta başalarılar...Yine de kendi adıma söylüyorum güven olmaz. Bir şey yapmaması bundan sonra yapmayacağı anlamına gelmez bu yüzden gerçek hayatta yüz yüze ticaret yapmak daha güvenli.
Ekibime gelip benim o büyüme vs. şeklindeki şeyini dinleyip ardından o temayı yapıp ekibimden ayrılmam hmm. düşündürücü isteyenlere Ozelden SS Atmaktayım ve sana dün Evren ile ilgili ssleri attım ...Hala fikir hırsızlıgı diyorsun kardeşim sen ne uslanmaz adamsın adı istinde
.. fikir vs hırsızlıgı yapmadım dök hadi kanıtlarını diyorum sana evren konusundada kanıt atmadın at kanıtlarını ben fikir hırsızlıgı vs yapmadım @Berk şahittirki ben o temayı 3 günde bitirdim canla başla calistim ve sana durumu hiza ettim senin dediginin aynısını kodlasaydım verirdim emin ol o temayı yaparken yardım aldıgım kişi @Berk'dir gece gündür responsive özelligi ile calistik bu arada ben kimsenin himayesinde calismadım madem berkleydim neden craftweb üzerinde 1 temam bile yok ? cünkü yapmadım berk istedi durdu bro olmaz dedim durdum ama fikir verdim sonra kendi grubumu kurdum grupta sayılmazda sen EbStudio ne dedin bana eğer her şey orda yazan şeyse ben sürekli grup değiştiriyorum ben tek calisan biriyim ancak cevremde profosyonel grafikerler , front-end ler back end ler var abilerim bunlar bunlardan destek aliyorum eğer cidden bir grupa girmemi istiyorsan al istanbul biletimi gideyim bir ofiste işe gireyim..
Simdi Ilk Basta Bir Insan 4 Ay Bak 4 Ay Beklettikten sonra Tasarimi Yapsa Ne Olur ? Ve Ben Kinudada En Son Ben Istemedigimi belirttim Benden Parayi Alip Arkadasima Yaptim diyerek Satmasi Ayri Birsey Bu arada Sen Benim Ekibime Geldin Ve Ben Nasil Birsey Istsdigimi Anlattim Sende Ok dedin Ortada Ayrildin Ve O Fikirleri Kullandin Tamamen Fikir Hirsizligidir Fakat Ben senle Ilgili Hicbir sey Demedim Ardindan Berkin Ekibine Katildin Berkin Arkasinda Konusmayi Hatirlamiyoeum fakat Yapmisimdir Ama ne Dedigimi hatirlamiyorum Suanda Ve Berkde Eskiden Benle Calisip Scripti kurup Ardindan Sebebini Hatirlamadigim Sebepten Ayrilip Siteye Hangi link Oldugunu demeyeyim Birseyler Koydu Iste O script Yerine Isteyenlerw Ozelden Ne Koydugunu Yazarim Ve Ben Sana Hic Hakarette Bulunmadim Bu arada Eski Ss atmana Gerek Yok Ben Mesajimi kaldiracak Biri Degilim Hala Orda Mesaj 4 Ay Yalanlarla Bekletip 3. Ayda Sıkıstirinca Bana Emir Veremezsin Yapmam Benle Iletisime Dahi gecemezsin Dediginide Biliyorum Ve Dun Sana Ss leri Attim ve 4. Ayin Sonunda Evren Bana 1 Web ana Sayfa 1 Logo (Ozenilmeden Yapilmis Sacma Ve Kotu bir Logoydu) Ayni sekildw Birde Konu tasarimi Yapti Neyse Ben Senin Fikir Hirsizligindan Bahsetmeden Sen Yorum Yaptin Artik o eski Bildiginiz @YasirUS Yok Herkese Guvenip Yardimda Bulunup Sonra Yaptiklarini Ekmek Parasidir Deyip Yayinlamadigim Ifsalar... Neyse Bundan sonra Boyle Herkese Iyi Gunler
O kişiyle dün konuştum kendi isteğiyle konusmuyor uğraşamam demekle yetindi sadeceBu konu gittikçe kötüleme/karalamaya gidiyor ayrıca forum mod. de kişinin kendişe savunmasına izin vermedigi için kınıyorum.
Kardeşim gider ayak lafa tutan emiceler gibi konusuyorsun yan hesaplar veya arkadaşlarına hadi yazın hadi yazın diyip onaylatıyorsun birde dediklerini ? ben kimden para almışımda dolandırıcı olmuşum ? nedenmi okadar emek verdigim şeyi sana bitirmeden önce söyledim ekibinden ayrıldım diye eğer tek takıldıgın o büyüme efekti ise o efekti kaldırır daha hoş bir efekt koyar tamamlar ve kullanırım ? onun harici neresi benzedi allah aşkına bir büyüme yüzünden laf yapyiorsun.. adam yerine koyduk söyledik söylemeseydim ben gitmeyecegim diye ? o zaman dolandırmış olurmuydum tabii ki hayir resmiyette bir şey yapabilirmiydin dava vs tabii ki hayir aramızda sadece yazili diyalog var bir sözleşme yok .. senden para talep etmemiştim fikir desen sadece minik bir büyüme efekti olarak fikrini almişim eğer sen fikirlerini verdigin kişilere dolandırıcı diyorsan devam et kardeşim yakında paylasıcagım o haliyle o template'i indirir kullanırsın artık.. o template için ne acılar ne vakitler harcadıgıma @Berk şahit sen ilgi göstermedin diye ve 'saygı' denilen şey olmadıgından dolayı iptal ettim..Ekibime gelip benim o büyüme vs. şeklindeki şeyini dinleyip ardından o temayı yapıp ekibimden ayrılmam hmm. düşündürücü isteyenlere Ozelden SS Atmaktayım ve sana dün Evren ile ilgili ssleri attım ...
"Yasir Uslanmaz" dediğine gelirsek neyseniz artık herkes görsün... Istedigini de bana