Boş bir zamanında servera gelip kutudan evi bana veya ekip arkadaşlarımdan birine gösterirseniz sevinirim. Yorumunuz için teşekkürler. Ayrıca envanterini kim ne hakla boşaltıyor gelip onu da bildirirsen sevinirim. İyi Forumlar...Bu ne kardeşim sunucunuzda kutudan ev yapıpda builder olan arkadaşlarınız var adam bir göz bir kaş yapıyor alındın diyorsunuz,alım yapmak bu kadar kolaymı oldu artık ? 10/1
Gerçekten sunucuya girdiğim gibi daraldım,adam kestim Hero yay düştü ve sırf o sebepden dolayı envanterimde ne var ne yok boşalttılar teşekkürler harbiden,kutudan ev yapıp builder olan arkadaşlara selam.
Adınız: Caner Can
Yaşınız: 15
Başvuru yapmak istediğiniz alan: Pluginer
Deneyimleriniz: Birçok serverde pluginer oldum ve benden memnun kaldılar. Sunucuda hatalar bulursam hemen düzeltcek biriyimdir.
Minecraft Kullanıcı Adı: CanerBey
Bu arada server ip bu değilmi açık değil sw. nen.nitrado.net. Ya da ip yanlış yazdınız. Düzeltmenizi öneririm server ipini.
Kardeşim bir hero yay kazandım sunucunuzda bir adamı kestim oradan hero yay düştü 6 TANE ve bunu gördü "Amimar" envanterimi boşalttı ve sonrada bir şey yapmadı,adminde insanlara event yapıcam diyip wg atmayı unutan birisi sürekli bir yerde biz kapışmak zorunda kalıyoruz.Boş bir zamanında servera gelip kutudan evi bana veya ekip arkadaşlarımdan birine gösterirseniz sevinirim. Yorumunuz için teşekkürler. Ayrıca envanterini kim ne hakla boşaltıyor gelip onu da bildirirsen sevinirim. İyi Forumlar...
Kardeşim öncelikle kusura bakma server acaip kalabalıktı ve resmen ne yapacağımı şaşırdım her kafadan bir ses çıkıyordu. Builder kavgalarından Pluginer'lara sıra bile gelmedi gerçekten çok özür dilerim. Boş bir zamanda server' a gelmeni ve konuşmamızı isterim. İyi Forumlar...
Kardeşim bir hero yay kazandım sunucunuzda bir adamı kestim oradan hero yay düştü 6 TANE ve bunu gördü "Amimar" envanterimi boşalttı ve sonrada bir şey yapmadı,adminde insanlara event yapıcam diyip wg atmayı unutan birisi sürekli bir yerde biz kapışmak zorunda kalıyoruz.
Event demiyorum ki kardeşim ben,neyse gerçekten hiç anlatsım gelmedi bunu yazdıktan sonra bir daha oku,anlayana kadar oku...Daha önce event yapmadık yalnız biz.