Ufuk77
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Exter Gaming Ailesi Olarak şu anda Cs:GO Alanında Hizmet vermekteyiz. Ama kurulduğumuz ilk günden beri vizyonumuz bir oyunlar zinciri kurararak hizmet vermekti bizde her geçen gün bu yolda ilerlemeye devam ediyor ve ediyoruz.
Bu Gün itibari ile hedeflediğimiz "Geniş Klan" Kavramına varabildik. vede şimdi vizyonumuzdaki hedefleri uygulamaya dökme vakti geldi.
Biz Haziran ayına kadar Hem Minecraft Hemde Metin2'de kaliteli ve tanınır bir şekilde faliyet vermeye başlamak için kapılarımızı oyuncularımıza açacağız.
Ancak Hazirandan önce yapmamız gereken en önemli şey oyuncularımız için sağlam bir altyapı oluşturabilmek.
Bizde bunun için 20'si gibi bir tarihte Her iki alanda'da deneme sunucular alarak çalışmaya başlayacağız.
Ancak bu 2 serveride geliştirecek bir yönetim ekibi lazım. Biz 3 oyun türününü birbirinden ayırarak ayrı ayrı yönetim ekibi kurmaya karar verdik şimdi gelelim fasülyenin faydalarına...
Minecraft Sunucu Yetkili Alımı:
Ts3 Şarttır bize mesaj atarken Ts3 Adlı programı indirin.(Skype'nin 512 Kişiye hizmet edebilen hali gibi düşünün) Ts3 Kesinlikle Şarttır!
Bu Gün itibari ile hedeflediğimiz "Geniş Klan" Kavramına varabildik. vede şimdi vizyonumuzdaki hedefleri uygulamaya dökme vakti geldi.
Biz Haziran ayına kadar Hem Minecraft Hemde Metin2'de kaliteli ve tanınır bir şekilde faliyet vermeye başlamak için kapılarımızı oyuncularımıza açacağız.
Ancak Hazirandan önce yapmamız gereken en önemli şey oyuncularımız için sağlam bir altyapı oluşturabilmek.
Bizde bunun için 20'si gibi bir tarihte Her iki alanda'da deneme sunucular alarak çalışmaya başlayacağız.
Ancak bu 2 serveride geliştirecek bir yönetim ekibi lazım. Biz 3 oyun türününü birbirinden ayırarak ayrı ayrı yönetim ekibi kurmaya karar verdik şimdi gelelim fasülyenin faydalarına...
Minecraft Sunucu Yetkili Alımı:
- Sunucu IP Adresi: Güncellenecek.
- Ekipte Bulunan Kişiler: 2 Pluginer 5 Builder Arkadaşla beraberiz
- Alım Yapılacak Birim (Admin, Rehber vb.): Uzman Pluginerler, Yetenekli builderler, Reklam işinden anlayan reklamcılar, ve Youtuber'ler
- Alacağınız kişide bulunacak kriterler (Kriter aramıyorsanız zorunluluğu yok): işinde herkes gibi değil en iyilerin arasında olan arkadaşları arıyoruz.
- Başvuru Formu: Sözlü iletişim kuracağız. İlk sayfamımıza mesaj atmanız gerekmekte, Ardından Ts3 Adresimize sizi çağırıp orada konuşacağız.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Ts3 Şarttır bize mesaj atarken Ts3 Adlı programı indirin.(Skype'nin 512 Kişiye hizmet edebilen hali gibi düşünün) Ts3 Kesinlikle Şarttır!