Extreme Hills'de Ağaçlar!

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar bazıları güzel oldu bende yayınlıyorum. Beni Mucosoft Devleti serisinden tanıyan vardır. Şimdi Tekkit Lite'a başladım bu aralar onunla devlet kurdum. Ama bu konumda başka bir paylaşım yapacağım.

EXTREME HİLLS'DE Kİ AĞAÇLAR:

Ve En Güzel Olanı:

Dağın arkasından görünüyorlar tam duvar kağıdı resmi.

EXTRALAR:
Portala gittim taşları çaldım:D

Yeni Mucosoft Devleti(Tekkit Lite):

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim hep şöyle bir hayalim vardı.
Tüm evleri gerçekteki gibi elektrik bağlayıp hepsini veya bazı bölgelerin elektriğini kesebilecem ve ışıksız kalacaklar :D
Şehrine böyle bir şey yap hoş olabilir :)

Elektriği nükleer reaktörden yada güneş rüzgar güllerinden vs. ile toplayıp dağıtmak da güzel bir fikir olabilir :D

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Benim hep şöyle bir hayalim vardı.
Tüm evleri gerçekteki gibi elektrik bağlayıp hepsini veya bazı bölgelerin elektriğini kesebilecem ve ışıksız kalacaklar :D
Şehrine böyle bir şey yap hoş olabilir :)

Elektriği nükleer reaktörden yada güneş rüzgar güllerinden vs. ile toplayıp dağıtmak da güzel bir fikir olabilir :D
Yaptım dün ama trafik lambaları yaptım geceleri açıyorum gündüzleri kapatıyorum(bazen tabi). Bazı bölgelere bazğladım yetersiz kızıltaş olduğudan şimdilik.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
aslında güneş panelleri çok işe yarıyor keşke daha erken düşünselerdi de 1.4.7 de falanda kullanabilseydik
Evet, 1.5.2'de geldi galiba! Ama 1.6.2 Tekkit Lite'de var fakat korsan launchere o sürüm gelmemiş henüz.