ElfonseReyiz
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
baslikta dedigim gibi f desc crash bugu nasil engellenir sunucu 1.7/1.8 acil yardim
en son sürümü yüklü yinede engellenmedi :/UnioAntiCrash İndir
on command "/f desc Crash":
send "&a&l[&b&lAntiCrash&a&l] &4&lBu Komutu Kullanmak Yasaktır." to the player
cancel event
bunu ekleyince engellenicek dimiSkriptle:
Kod:on command "/f desc Crash": send "&a&l[&b&lAntiCrash&a&l] &4&lBu Komutu Kullanmak Yasaktır." to the player cancel event
yapiyorum yinede oluyor f desc o komutu yaziyor yinede oluyor acil yardimSkriptle:
Kod:on command "/f desc Crash": send "&a&l[&b&lAntiCrash&a&l] &4&lBu Komutu Kullanmak Yasaktır." to the player cancel event
olmadi kaldirdim halde sadece bunlar var sunucuda suan/f desc permini oyunculardan alarak komutu engelliyebilirsiniz.
Kod:- factions.description
o da sunucuda yüklü yinede olmadi denemedim sey kalmadiForumdan @Krumb069 'un kodladığı AntiFactionCrash eklentisini kullanabilirsin.
https://www.spigotmc.org/resources/antifactioncrash.9909/
suanda olan serverimdeki clanlar gidicek o zaman daha farkli bi çözümü yokmu komutu engellemek içinSkript ile engellenemez. Çünkü Factions plugini skriptten daha öncelikli çalışan bir plugindir, bu açığı engellemek istiyorsan 1.8.x sürümünü, factionsun son sürümünü ve antifactionscrash pluginini kullanarak sorununu çözüme kavuşturabilirsin.
Komutu engellemeyi aklından çıkar. Maalesef başka bir çözüm bulamazsın.suanda olan serverimdeki clanlar gidicek o zaman daha farkli bi çözümü yokmu komutu engellemek için
PaperSpigot kullanıyormusun?suanda olan serverimdeki clanlar gidicek o zaman daha farkli bi çözümü yokmu komutu engellemek için
bunu ekleyince engellenicek dimi
yapiyorum yinede oluyor f desc o komutu yaziyor yinede oluyor acil yardim
/f desc komutunu full engellesek olurmu
on command "/f desc":
send "&a&l[&b&lAntiCrash&a&l] &4&lBu Komutu Kullanmak Yasaktır." to the player
cancel event
evet kullaniyorum f desc buguyla yapiyolar kardes i harfi ekleyip bi bug oluyor sonra oraya gidince crash veriyorPaperSpigot kullanıyormusun?
simdi deniyorum insallah olurFull Bu Sekilde Engellenir Dene BenceKod:on command "/f desc": send "&a&l[&b&lAntiCrash&a&l] &4&lBu Komutu Kullanmak Yasaktır." to the player cancel event