F5 clientle ilgili bi olay serverla hiçbir bağlantısı yok wasd space'de sunucuda diğer oyuncularıda etkiliyo yaptığın ama client ile ilgili şeyler yaptımı sunucuya veri göndermiyon o yüzden algılanamıyo :/Kontrollerden f5 i değiştirS
vehicle steer eventi ile sadece W A S D SPACE'e erişebiliyorsun diye biliyorum ama belki başka bir yöntemi vardır.
peki bir mc yapabilirmisiniz premiumsuz böyle birşeyi yapabilcek benimle özel gelsin oyundaki f5 olmuyacak
eğer sende plugin varsa verebilirmisin bana bir şekildeGameBuSK da tuş basma kontrolü var.
"Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol." dan bulabilirsin.
Ancak plugini bulamayabilirsin.
Plugini maalesef bende bulamadım.eğer sende plugin varsa verebilirmisin bana bir şekilde
GameBuSK da tuş basma kontrolü var.
"Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol." dan bulabilirsin.
GameBuSK makine üzerinde tarayıcı açıp onun üstünde işlemler yapmak için.eğer sende plugin varsa verebilirmisin bana bir şekilde
Tuş basımları client üzerinde olduğundan ve sunucuya bunlarla alakalı veri gönderilmediğinden, kontrol edilmesi vanila client ile imkansızdır.GameBuSK da tuş basma kontrolü var.