Ragnar the Brave
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Fable Anniversary
(Eski oyundan bir fotoğraf ama gidişatı anlamanıza yardımcı olmuştur.)
Fable Anniversary RPG yani Rol Yapma Oyunu ve oyunda her seçim karakterin ilerde yapacaklarını ve dış görünüşü etkiliyor. Mesela siz bir tutsağı kurtarmak yerine idam etmeyi seçerseniz kötülük puanınız artıyor ve bu tarz kötülüklere devam ettiğiniz takdirde boynuzlarınız çıkmaya ve gözleriniz kızarmaya başlıyor. Karakter iblise dönüşüyor. Ancak siz insanlara yardım edip haydutları veya kötü yaratıkları öldürmeyi tercih ederseniz oyun sonlarına doğru kafanızda bir hale beliriyor ve kelebekler uçuşmaya başlıyor. Bu da sizi melek yapıyor.
Fable Anniversary'nin hikayesi beni oldukça etkilemişti. Spoiler vermeden genel hatlarıyla bahsedecek olursam, oyuna çocuk olarak başlıyoruz. Çocukluğumuz oyunun Tutorial yani oyunu öğrenme bölümü oluyor. Sonra daha karakterimiz büyümeden o dünyanın kahramanlarının yetiştiği bir okula yani Heroes Guild'e gidiyoruz. Orada da çeşitli görevler alarak oyunda ilerliyoruz. Tabii bunlar olurken karakterin ailesini arıyoruz, bazen ihanete uğramış hissediyoruz ve nice duygular yaşıyoruz.
Oyunu steam üzerinden edinebilirsiniz. Fable Anniversary şu an 55 Türk Lirası. Ancak isterseniz HD olmayan versiyonunu yani Fable The Lost Chapters'ı da alabilirsiniz ki o da 18 Türk Lirası. Seçim sizlere kalmış. Korsana hayır.
Bu oyunu benim için çok değerli olduğu için ele almak istedim çünkü ilk oynadığım RPG oyun budur. Umarım sizler de konumu okuyup oyunu oynarsınız. Vakit ayırdığınız için teşekkür eder, sizlere iyi forumlar dilerim. Sağlıcakla kalın!