Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben fabledskyblock kullanıyorum ancak is upgrade yazınca bende hiçbir sorun yok ama oyuncular yazınca boş bir menü açılıyor aşşağıya resimleri koyuyorum (is upgrade yetkisi oyuncuda var)
teşekkür ederim oldu ancak spawner tohum vb. şeyler vardı onları bulamadım fabledskyblock.upgrade.* yaptım oda olmadı onların permissionslarını biliyorsanız onlarıda yazarmısınız?
config içinde isimlerini ne koyduysanız onları yazın mesela fabledskyblock.upgrade.spawner tarzı falan upgrade configinin içine bakıp spawner yazan yerle değiştirin.
config içinde isimlerini ne koyduysanız onları yazın mesela fabledskyblock.upgrade.spawner tarzı falan upgrade configinin içine bakıp spawner yazan yerle değiştirin.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.