Fabrika Ev Hepsi Bir Arada :)

Yapımızın Tasarım olarak Nasıl Olmuş?

• Kullanılan toplam oy
    3

4244224

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Doğrudan resimler ile anlatmaya çalışayım arkadaşlar; ilk önce fabrika olarak düşündüğüm bir yapıydı. Daha sonrasında ev olarak kullanmaya karar verdim. İlk katını eve benzer bir şekilde dizayn ettikten sonra ikinci kat olan son katını boş bıraktım. İlk kat otopark, İkinci kat Ev, Son Kat ise İşyeri olarak kullanılmasına youtube'deki arkadaşlar sayesinde karar verdik.

Youtube Kanalım;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Gelelim Yapımızın Ev Olarak Kullanılılan Katına;

Yapımızın İş yeri olarak kullanmak için yaptığımız son katı;

Yapımızın dışında ufak dükkanlar var İş yerinde üretilen ürünlerin en alttaki ufak dükkanlarda tanıtımı yapılıyor. Yol kenarı ve işlek bir semtte olması ürünlerin daha rahat satılmasını olanak sağlıyor :)

Çalışanlarımız daha rahat çalışsınlar diye gün ışığını alan bol pencereli bir ortamda çalıştırılıyor. Böylece daha verimli hizmet alınıyor. :)

4244224

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tek kuvars olmamış kardeşim renklendir ve detaylandır
evet bende sonradan değiştirmek istedim ama uğraşmak zor geldi .

yeni başladım elimde proje filan olsa daha iyi olur. Bazı oyuncular ellerinde projeleri var öyle yapıyorlar, bende proje filan hiçbir şey yok kafadan sadece bir şey yapayım dedim bu çıktı ortaya

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
neden böle bir kağıt yaptın dedim ama gerçekte sh*t anlamında olduğu için pek yazasım gelmedi :S

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fazla Sadeye Kaçmış Renklendirirsen Çok Güzel Gözükecek
Onun dışında yapıtlarını seviyorum devam etmelisin

4244224

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Fazla Sadeye Kaçmış Renklendirirsen Çok Güzel Gözükecek
Onun dışında yapıtlarını seviyorum devam etmelisin
Evet benim sorunum yapılarımın aşırı sade yapılar olması sade yapmamdaki neden belkide renklerin uyumunu belirleyemiyor olmamdandır. yorum için teşekkür ederim. Değişikler yapmaya çalışacagım.