- En iyi cevaplar
- 0
benlen tartışarak konuyu hortlatıyosunKonuluktan çıkartan ben değilim -.-
benlen tartışarak konuyu hortlatıyosunKonuluktan çıkartan ben değilim -.-
Konu hortlatmayı öğrende gel. Hem tartışma çıkartma şimdi, konu dağılıyor!benlen tartışarak konuyu hortlatıyosun
konuyu dağtma !![DOUBLEPOST=1396108347,1396108178][/DOUBLEPOST]Konu hortlatmayı öğrende gel. Hem tartışma çıkartma şimdi, konu dağılıyor!
konur hortlatmayı senden daha iyi bilememKonu hortlatmayı öğrende gel. Hem tartışma çıkartma şimdi, konu dağılıyor!
bunu yazarak sende like kasıyosunAnlattım ben yukarda bakın işde ne kasıyorsunuz .-.
Like falan kasmıyorum biri mesajımı begenmesi beni ilgilendirmiyor sen alıntı tusunu bana kullanmassan bende mesaj atmam her seyin bir sonucu varbunu yazarak sende like kasıyosun
Yav hayır beni tanımasanız bilmiyor diyecemde sürekli görüyorsunuz, ben teknik olarak çoğu şeyi beğenirim ^^bunu yazarak sende like kasıyosun
OMde Kavga cikacak gibi :-QYav hayır beni tanımasanız bilmiyor diyecemde sürekli görüyorsunuz, ben teknik olarak çoğu şeyi beğenirim ^^
Ve bunu diyen ilk kişide sensin :/
adamın 3 sözunden 2kisini begenmek bunu sylemiyorYav hayır beni tanımasanız bilmiyor diyecemde sürekli görüyorsunuz, ben teknik olarak çoğu şeyi beğenirim ^^
Ve bunu diyen ilk kişide sensin :/
Yalnız kavgayı uzatan sensin varkındaysan ^^adamın 3 sözunden 2kisini begenmek bunu sylemiyor
olay söyle büyür
minecrafttplayer tartıştık
muhde adlı kişi araya girdi
vienicome araya girdi
emir77 kavga cıkcak yazdı
tartışma deil mübarek kavga
Ne yani suclu benmiyim :-Dadamın 3 sözunden 2kisini begenmek bunu sylemiyor
olay söyle büyür
minecrafttplayer tartıştık
muhde adlı kişi araya girdi
vienicome araya girdi
emir77 kavga cıkcak yazdı
tartışma deil mübarek kavga
o zaman yazma mesaj !!! hem kavga diyon dövüştükmü biz ?Yalnız kavgayı uzatan sensin varkındaysan ^^