Facebook Speed Chat & Flood

hacii_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu senaryo tamamen bana aittir başka bir yerde bulamazsınız.
Resimli anlatım yaparak daha iyi anlayacaksınız ve mantığınıda kavrayacaksınız.
Ben tarayıcı olarak
Chrome kullanacağım.

Hemen başlıyoruz:

1-) Textarea:
Facebook'da bir arkadaşımızla sohbeti açıyoruz. Mesajı yazdığımız kutucuğa textarea denir.
Resimde kırmızı ile işaretlediğim yer.

2-) Chrome Developer Tools:
Sağ tık öğeyi denetle, nereye tıklarsanız orayı denetler, textarea dediğimiz mesaj kutucuğuna önce bir kere tıklayıp ardından sağ tık yaparak öğeyi denetle diyoruz ve resimde gösterdiğim yer açılacak bizi ilgilendiren kısım burası:

3-) Edit (Değiştirmek, Düzenlemek):
Bu textarea satırına sağ tık yapalım ve 'Edit as HTML' diyelim ve içeriye bir id ekleyelim:

Kod:
id="hacii_chat"
Resimleri inceleyin daha iyi anlayacaksınız.

Artık textarea'ya bir id verdik bunu javascript ile seçebiliriz.

4-) Console:
JavaScript kodlarını sayfaya işletmesini sağlayacak kısım nasıl açıldığını öğrenmek için resime bakın:

5-) Kodlama:
Artık JavaScript kodları ile verdiğimiz id'yi seçebiliriz ve ona basit işlemler ve eventler yaptırabiliriz.
Öncelikle ben kendi yazdığım kodlarımı vereyim sizde test edin:
Kod:
var sayac=0,d=document,hacii_chat=d.getElementById("hacii_chat");setInterval(function(){sayac++;hacii_chat.value="test: "+sayac;},100);

Kodları yazdıktan sonra enter tuşuna basarsanız kodlar sayfaya çağrılır ve textbox'un valuesi durmadan değişmeye başlar ve mesajları yollamak için enter tuşuna basılı tutmanız gerekir.

Test sonuçları (2 saniye basılı tuttum enter tuşuna ve attığım mesaj sayısı):

Son düzenleme:

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oraya bir id veriyorsun. Sonra "sayac" diye bir int değeri oluşturup sürekli artırıyorsun. Her türlü arttığı için enter'a basılı tuttuğun sürece gönderiyor. Müthiş bir zeka :(

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
birini sinir etmek için güzel bir fikir :)

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bunu c#'tan programını yaptım :p ve emin ol ki benimkisini yapmak daha kolaydı..