Cazza144
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Evet ben diyorum burda facecam hakkında konuşuyoruz.Bunu Senmi Diyorsun ?![]()
Evet ben diyorum burda facecam hakkında konuşuyoruz.Bunu Senmi Diyorsun ?![]()
1 videodan zarar gelmez. Koymalısın bence.11 yaşında bıyık.Aman Allah'ım ! .s
Neyse ben 1 tane facecamli video koyarım çok küfür gelirse silerim gelmezse devam ederim ?
Hayır yani "abi" gibi.1 videodan zarar gelmez. Koymalısın bence.
Küfür gelceğini zannetmem.
Gelse bile takma.Hayır yani "*****" gibi.
Teknikler vereyim.Buna bile demişler,bana mı demeyecekler ?
Beklerim beklemesine de 3 yıldır bekliyorum .s[DOUBLEPOST=1416499579,1416499174][/DOUBLEPOST]Yaşına göre çok çabuk olgunlaşmıssın.15 yaşına kadar bekle eğer video çekme hevesin varsa ama çok dalga geçerler onurun kırılabilir.
Teşekkürler ^^Teknikler vereyim.
Youtube yorumcuları oksijenle kafa bulabilecek kişiler
Önlerine gelenlerine küfür ediyorlar
Her lafla kavga çıkarıyorlar
Sadece kafa bölgeni çek
Sesi kalınlaştır.
Davranışlar olgun olursa bir problem olmaz
Youtube da sen önüne bakman gerekiyor
Sana atılan çamurlara bakarsan ileriye gidemezsin
Her channel bu zorlu yerlerden geçti ve başarılı oldular
Sende başarılı olacaksın.
Sağol ^^tipin itici falan değil daha doğrusu tatlı bir tipin var
eskiden bende böyleydim küfür müfür yemezsin fakat yorumlarda senle yaşıt kişiler eder ancak senden büyükler tatlı der geçer
Akıl yaşta değil baştadır der geçerim ^^Hiç kusura bakmada bende seni bir şey sandım reel'İn buysa sana lafım yok üzdün be
aha bir tane daha çıktı bi bitmediniz be akıl yaşta değil baştadır peh sizin savunmanıza okulda size bunu öğretiyolar herhalde kendinizi kandırıyorsunuz lan sen bana yaş 16 demedin mi ? vay vay dün abimdi şimdi neyse azımı bozmuyacağımAkıl yaşta değil baştadır der geçerim ^^
Bunu kendi sesinle söyler misin sesini unuttumAy sen ne şeker şeysin uyy yerim seni ^^
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben sana 16 yaşındayım mı dedim ?aha bir tane daha çıktı bi bitmediniz be akıl yaşta değil baştadır peh sizin savunmanıza okulda size bunu öğretiyolar herhalde kendinizi kandırıyorsunuz lan sen bana yaş 16 demedin mi ? vay vay dün abimdi şimdi neyse azımı bozmuyacağım