MrGorkemEfe
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Konudaki TAG ( KONU TAG ) Gibi Size Bir Haberim Vay ( %100 Eyvah diceniz ) Biliyorsunuzki PVP server kuruyorum ve onda bir sürü skript veya plugin sordum şimdi FACTİON Kurmaya Karar Verdim ( eyvah yandih Bız ) Diyerek Başlıyalım Yeni Nesil Ve Değişik Bir Faction Server Yapmayi Plan'lıyorum Birazini Yaptim Kafamda Kurguladım ' ama Yeni Nesil Olacakığı için Bu Konuyu Açtim Skript Ve PLugin Olarak Neler Gelebilir ( ÖRN : Rütbe Oto Lapis ) GİBİ Gibi Yani Dediğim Bu Serverde Faction Serverinde Neler Olabilir Lütfen şöyle atsanız mesela : özel bir skript' yaptiniz ( bana yardim icin özel skript veya herkes kullanmasi icin gibi gibi ) Eyer Skript uzun Değil ise CODE OLarak Atiniz Uzun ise SK dosyasi olarak atmanızı istiyorum PEKİ niye ? soru cevabi çok kolay Hikaye'yi anlatiyorum >> PC'de sorun yoktu ve iyice oyun oynuyor video cekior foto yapiyordum skypede konusuyordum google'ye girip plugin araştırmasi yapabiliyor cmd serverim'le ilgilene biliyordum ve son zamanlarda pc kötüleşti fps olan oyunlarda 200 fps aldim yerde 100 almaya başladim ve gittikçe pc kötüleşti 200 fps alirken 10dk sonra 12 fps aldim 12 fps 'yi ekrani küçült sem bile 12 fps neyse şimdi anlicaksiniz format attim geçmedi bende şüpelendim acaba cmd sw kurduğum'danmi ? merak ettim o yüzden forum kapanır tadilata alınır konu kilitlenir kapanir falan die ve bende skript sayfasi açmicağimdan emekleriniz kaybola bilir
Lütfen ; Konu Hikayeleri Yasak ise Lütfen Bildiriniz Veya Bizi İlgilendirmiyor Die Bu Kelimeler Yasaksa lütfen bildiriniz
Lütfen ; Konu Hikayeleri Yasak ise Lütfen Bildiriniz Veya Bizi İlgilendirmiyor Die Bu Kelimeler Yasaksa lütfen bildiriniz