Faction Mod-Builder Arayanlar...

Daggeron84

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar,
Ben Umut, 3 seneden beri Minecraft oynuyorum ilk aylar multiplayer girmediğim için survival'de baya bir build yeteneğimi geliştirdim. 5-6 serverde builderlik yaptım. Hamachi serverler değildiler. Builder takımlarından bikaç istek geldi fakat benim amacım map'ler degil benim amacım sunucular. Kendi yeteneklerimi tek basıma ya da sunucudaki diger builder arkadaşlarla birlikte gösterip yeteneklerimizi dünyaya göstermektir. Eger sunucusu olupda builder ihtiyacı olanlar varsa bana skype umutaltiokgg adresimden ulaşabilirler. Arkadaşlar mod'luk hayatıma gelirsek, mod'luk hayatım pek taze degil ama komutları biliyorum zaten beni builder olarak alırsanız Mod yetkileride verirseniz süper olur çünkü insanlar beni rahatsız ederken build yapmayı hiç sevmem. Düşünsenize warp arena spawn'ını editlerken iki tane klan geliyor ws atıyor. Biri ölüyor bir diğer geliyor. Bundan dolayı serverde tag, rank isterim arkadaşlar. Hamachi serverlerle ilgilenmiyorum ben işimde ustalaştım. We konusunda bilgim var ama wg konusunda pek iyi degildim, sonucta calıstıgım serverlerde yardımcılarım o işlere bakıyorlardı dogrusunu söylemek gerekirse WG atmayı unuttum ama gercekten onlinesi yüksek sw lerden istek gelirse öğrenmeyede ugraşabilirim. Build takımınız varsa gerek bile kalmayacaktır.

İsim: Umut
Soyad: Altıok
Tür: Hamachisiz sunucular

Skypeden bana ulaşabilirsiniz. 5'ine kadar Minecraft'a giremeyeceğim. Hızlı build yaparım.