Faction Plugini Hakkında

MortalAngeL_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Claim Atmak Için Para Mesela 1. yere claim atmak için 16.000 2. yere ise 17.000 olan bir plugin varmı bir de clan açma paralı olacak

Varsa Verirmisiniz

MortalAngeL_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Varda Ben Etkinleştiremedim Nerden Açıcam :D[DOUBLEPOST=1400246879,1400246045][/DOUBLEPOST]Cevap Yokmu ??????????

MortalAngeL_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Canım Çıktı Olmuyor Biri Yardım Etsin Loo[DOUBLEPOST=1400257628,1400253705][/DOUBLEPOST]Yardım Edinnn

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Canım Çıktı Olmuyor Biri Yardım Etsin Loo
Faction plugini benden sorulur :p
Kod:
"econClaimAdditionalMultiplier":
Faction config bölümünden bu kısmı bul ve claim atma miktarını buradan ayarla. Ufak bir örnek vermek gerekirse sen bir faction açtın ona 1000 tl yatırdın. Klanın ilk claim atma miktarınıda 100 tl yaptın diyelim. Dediğim bölümden mesela 0,5 yaptıysan bu 100 tl nin yarısı yarı miktarı kadar artış gösterir yani ilk claim 100 tl ise 2. claim 150 tl olur 3. 200 tl 4. claim ise 250 tl diye gider. Umarım oradaki mantığı anlamışsındır.
İlk claim atmak miktarıda;
Kod:
"econCostClaimWilderness":

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olsun Verirmisin @canyo Lütfen Acill
Sanırım açıkça söyleyemedim ? Hayır üzgünüm veremem. Lütfen bu ısrarı bırakın ve işlerinizi başkalarına yaptırmak yerine araştırıp kendiniz yapsanız daha sağlıklı olur. Forumlarda konu açmanızda araştırmanın bir parçası fakat size zaten bilgi verilmiş. Yapıp yapmaması gerisi size kalmış. Lütfen ısrar etmeyiniz eğer bir sorunuz olursa yazmaktan sakınmayın iyi forumlar.