• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Faction Server İçin Hosting Arıyorum....

Faction Server İçin Hangi hosting?

• Kullanılan toplam oy
    11

cevo45

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizeverdigim secenekleri isaretleyin
digeri isaretlerseniz Yorumlara Yazın.
Biraz Uygun Olursa SEVİNİRİM....

cevo45

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
rabisu hostingi fiyatlar cok uygun!!cok begendim
insallah alıcam.

cevo45

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
rabisu hosting resileri iyice baktım bu arada cok kullanıslı bence :)
Basarılar!

cevo45

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardesim hanibu,batihost sec 1 ni begenmiyorsan digere bas ve bidahada yorum yapma bu sekilde ne yapacagını anlamıyorum nitradoda aklımda ama pisman oldum ondada

AnadoluHost*Eski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, sunucularımız almanyanın en iyi datacenteri yani Myloc & GmbH tarafından barındırılmaktadır. Türkiyedeki gibi olmayan DDoS korumalarını göstermeyip sizlere gerçek korumalar sunuyoruz. Ayrıca kullandığımız işlemciler ve ram'ler daha performanslı durumdadır. Bizi tercih edebilirsiniz, skype : anadoluhost1 . Ayrıca minecraft konusunda 7/24 teknik destek alırsınız.

Minesonic

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
7/24 destek hadi kolay gelsin seçim senin.
Yöncü candır. Vip ödemelerini alabilmek için batihostun sistemleri güzel o yüzden batihsot kullanıyorum. Ama yöncünün desteği iyidir, profesyoneldirler, saldırı korumaları sağlamdır. Ama eğer sunucu açmak hakkında pek fikrin yok ise batihosttan al derim. Destek de verirler.