Faction Server Spawn

YAPILARA DEVAM EDİYİMİ

• EVT

Kullanılan: 5 83.3%
  • HAYIR

Kullanılan: 0 0.0%
  • BURAYI TERK ET

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Göze Güzel Gözüküyor Ama Detaylar Az

Furc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eh işte diyebiliceğimiz kötü olmayan bir yapıt buna eğer bir şeyler eklersen daha iyi olabilir ama şu an bence 10 üzerinden 4 diyebiliriz.

TheSlasher

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir yapı için 10 üzerinden 4 vermek saçma olur bana kalırsa 6 veya 7yi hak ediyor bu yapıyo detaylar eklense 10/10 bile alabilir dikkatini çekerim

Furc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Böyle bir yapı için 10 üzerinden 4 vermek saçma olur bana kalırsa 6 veya 7yi hak ediyor bu yapıyo detaylar eklense 10/10 bile alabilir dikkatini çekerim
Arkadaşım sen hiç youtube den gazamo izledinmi veya mithrintha biraz araştırırsan kötü bir yer yaptığını görüceksin ben sana fazla bile verdim kusura bakma ama ayrıca bu kanallarıda incele gözün eser görsün .

TheSlasher

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım sen hiç youtube den gazamo izledinmi veya mithrintha biraz araştırırsan kötü bir yer yaptığını görüceksin ben sana fazla bile verdim kusura bakma ama ayrıca bu kanallarıda incele gözün eser görsün .
Dostum onları biliyorum ve "Ben sana fazla bile verdim kusura bakma" yapıyı ben yapmadım ve bu arkadaşımız yeni başlamış ve gayet güzel yapıyor hem bütün eleştirdiğim konularda arkamdan mesajlarımı kötüleme lütfen.

Furc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben senin yorum yaptığın konuları kötülemek amacında değilim sadece ben kötü buluyorum o yapıtları seni tanımıyorum bile TheSlasher adam kendini geliştirebilir ben sadece öneride bulunuyorum merak etme :)

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
sadece büyük olduğu için göze ufak bi güzellik geliyor ama gerisi kötü.

ibolieberr

Zombi Katili
Ressam
En iyi cevaplar
0
Biraz daha süslemelisin ve ayrıntı yok hani çok düz olmuş yapının duvarları .. o yüzden biraz daha blok ve ayrıntı olmalı :)

Cryt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Surlar bozmuş... ayrica şu köşelerdeki kuleleri biraz daha yüksek yapabilirdin... birde şu bazi kulelerin çatisi yok onlari ekleyip biraz daha detay eklersen güzel olabilir.
Sana Başarılar... :)