- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Benim Çok İşime Yarayan Taktikler Öğreteceğim Faction Serverde Kullanırsanız Çok İşinize Yarayabilir . Tabi Bilenler De Vardır. Ben Sadece Bilmeyenler İçin Bir Rehber Hazırlamak İstedim

Grubumuza Katılmak İsterseniz
https://forum.gamer.com.tr/grup/minecrafting.607/group-detail Hepinizi Bekleriz !
[DOUBLEPOST=1401624658,1401624494][/DOUBLEPOST]Güncel ++
Sunucuya Başlangıç..
Sunucuya Başladığınız İtibaren Hemen Ormana Gitmeyin Çok Rahat Kesilirsiniz . Warp lapis Veya Warp Meslek Vardır. Orda Biraz Lapis Kazıp Level Ve Para Toplayın. 30 Level Olduğunda Gidip Elmas Kazmaya Ench Basın . Her Zaman Verimlilik 4 + Zenginlik + Kırılmazlık 3 Getirmeye Çalışın Genelde Bana Bunlar Gelir
..
Gelişme Zamanı
Kazmanızı Yaptıktan Sonra Lapis Kazıp Level Toplamaya Devam Edin. Baya Paranız Olduktan Sonra Elmas Set Alın. Her 30 Levelden Sonra Ench Basıp Koruma 4 Getirene Kadar Devam Edin Tabi Kırılmazlıkta Olsun. Koruma 4 + Kırılmazlık Zırh Seti Yaptıktan Sonra Sıra Geldi Kılıca , Kılıca İse Keskinlik 4 Alevden Çehre 2 Getirmeye Çalışın Wsde İken Çok İşe Yarar.
Klan Kurma Zamanı
Pro 4 Setiniz Ve Keskinlik 4 Alevden Çehre 2 Kılıcınız Olduğu Zaman Klan Kurun. Klanınıza Sadece Güvenilir Kişileri Alın Ve Asla Güvenmediğin Kişilere Moderator Vermeyin Yoksa Klanınıza Zarar Verip Kaçabilir. Klan Kurduktan Sonra Klan Evi Yapmanız Gerekir. Klan Eviniz Ne Kadar Güzel Olursa O Kadar Çok Kişi Gelmek İsteyecktir.
Klan Savaşı Ve Zafer Ve Mağlubiyetler
Heşeyiniz Hazır Olduktan Sonra Güçlü Bir Takım Kurduysanız Savaşmaya Hazırsınız Demektir. Öncelikle Warp Orman Varsa Oraya Gidin Gördüğünüz Adamları Takım Olarak Kesmeye Çalışın. Tek Başınıza Giderseniz Ölebilirsiniz. Adamları Öldürdüğünüz Zaman Eşyalarını Saklayın. Ve Eşyaları Arkadaşlarınızla Paylaşın Yoksa Kavga Çıkabilir
En Büyük Zafer !
Yeterince Güçlü Olduğunuzu Düşündüğünüzde O Anki En Güçlü Klanı Klan Savaşına Davet Edebilirsiniz. Bu Sizin İçin En Önemli Bir Andır . Ya Ölüp Rezil Olacaksınız Ya Da Kazanıp Kral Olucaksınız. Klan Savaşına Davet Ettiğinizde Çok İyi Hazırlanmanız Gerekir. Simya Standı İle İksir Yapıp Kendinizi Dahada Güçlendirebilirsiniz. Savaş Zamanı Geldiğinde Heyecanlanmayın. Setlerinizin Kırılmaması İçin Yedek Set Alın. Zırhınız Kırıldığında Hemen Yenisiyle Değişin. Klan Savaşını Kazandığınızda Rakip Takımdan Birçok Eşya Düşecektir. O Eşyalarla Kendinizi Garantiye Alıp En Güçlü Olursunuz Ve Karşınızda Kimse Duramaz !
Evet Arkadaşlar Bu Benim İlk Rehberimdir. Hatalarım Olabilir. Konuyu Yanlış Yere Açmış Da Olabilir. Hepsini Emek Vererek Yaptım. Ve Kendi Deneyimimden Umarım Beğenirsiniz Grubumuza Katılmak İsterseniz
Son düzenleme: