Faction Serverde Admin Olunur :)

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleykum Arkadaşlar Benim Kriterlerim :

12 Yaşındayım (abi Diyenler Dışarı Lütfen)
8 mi 9 mu Serverde Admin Olduğumu Hatırlamıyorum Oyüzden Net Bilgi Veremem Fakat Çok Tecrübeliyimdir
Bana İhanet Ve Zorlama Olmadıkça İhanet Etmem (Bu Önemli)
Eğer Size Uyuyorsam İpi Atın Serverde Konuşalım

ByProPlayer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
s.a hala aktifmiydiniz :) bir beta server ile konuşcam aslında +13 ama [çok bilgiliyseniz] sizin için bir fırsat sunabilirim sype: shutdown063

özellikle bu siteden geri dönüş yaparsanız sevinirim :)

ByProPlayer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hmm yetkili olduğun bir server falan varmı veyatta buluşa biliceğimiz bir sw ipi seni minecraftda görmek isterim mc adın nedir

bu arada admin olduğun sw lerden bir kaçını yazabilirmisin merak ettim not AXİTR Mİ NİTRADO MU KLASİK Mİ ?

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hmm yetkili olduğun bir server falan varmı veyatta buluşa biliceğimiz bir sw ipi seni minecraftda görmek isterim mc adın nedir

bu arada admin olduğun sw lerden bir kaçını yazabilirmisin merak ettim not AXİTR Mİ NİTRADO MU KLASİK Mİ ?
axitr serverim olmuştu nitrado serverlerinde oldum ama çoğu kapandı bitane serverde pluginer olmuştum daha yeni kapanmıştı 4 tanede portlu swde olmuştum ama hafızam kuvvetli olmadığı için onları hatırlamıyorum ama server açıp ordan yapabilirim sorduklarınızı ?
Hatırladığım Kadarıyla : Yeni Kapanan Mchunter.minecraft.to Bitane aha Basarcraft.nitrado.net Play****amc.net Hatırlayabildiklerim Bunlar

Minecraft İsmim Yeni Aldığım İçin UgurBurak

ByProPlayer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
server acarsan geçici veya hergün girdiğin bir server ipi söylersen sevinirim MC adım Loop31Tr