Korkak Adam
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Herkes istiyor ama acipdiginda girmiyorlar.
Galaxy-S4 Kullanilarak Gonderildi
Galaxy-S4 Kullanilarak Gonderildi
Forumda Yazsan Hepsi Evet Diye Yorumlar Atar Kur Bakalım Servere 1 Kişi Geliyormu ?[DOUBLEPOST=1403086996,1403086941][/DOUBLEPOST]Bence bu insanlar artık alıştı hazıra konmaya. Herkes anti-lapis, survival sunucu istiyor. Plugin yapımcıları buna uygun paketler yapsın. Minimum derecede plugin kullanılsın. En azından istediğimiz tarzda serverlarda oynayalım
En İyisi Plugin Paket Sorunu Gidermek ?Bence artık Türk milletini kötülemeyi bırakıp bu milleti nasıl yabancılar gibi yapabiliriz onu düşünmek gerekiyor.
Kardeş sana bir sorum olacak ben ornegin yeni bir server şekli çıkardım bu ünlü olurmu ve insanlarda benim bulduğum server çeşidini kendi serverinde kullanırmı?Asıl sorun plugin peklerinde değil. Asıl sorun plugin paketi kullananlarda. Plgin paketi yapımına karşıyım fakat yapılacaksa bile bir eğitim için yapılması gerektiğine inanıyorum. Çünkü insanlara bir kolay yol gösterildiğinde bu yoldan gitmeyi tercih ederler. Bir süre sonrada bu yola bağımlı hale gelirler. O kadar çok kişi görüyorum ki sunucunda sorun olduğu anda hiçbir şey yapamayan. Evde bir tane vida sıkılacağı zaman bir komşunuzu çağırmak gibi bir durum. Yani 1-2 gününü harcayıp şu işi doğru dürüst öğreneceğine hazırdan giden çok. Bir de sunucu alımları falan çıktı sanarsın 1500 kişilik sunucu yönetiyorlar da yetişemiyorlar. Alım sebebi hiçbir şey bilmemesi zaten.
Doğruya Doğru yabancı sunucular kendi işlerini gayet iyi yapıyorlar. Yabancı sunucularda da çalıştım. İnsanalr bazı konuları dışarda birçok konudan anlıyorlar. Ama Türkiye'ye baktığımızda 30 kişilik olmayan sunucunun sahibi daha builder'a "bulider" diye okuyan kişi "ben pro builder istiyom" diyor.
İnsanların artık hazırdan kurtulması egrek. Herkes bunun için çalışmalı.
Reklam ve hizmet çok önemli olabilir. Yeni bir tür ilgi tabi ki çekecektir onu kullanabilirseniz başarılı olabilirsinizKardeş sana bir sorum olacak ben ornegin yeni bir server şekli çıkardım bu ünlü olurmu ve insanlarda benim bulduğum server çeşidini kendi serverinde kullanırmı?
servera ''server'' buildera ''builder'' mape ''map'' levela ''level'' daha saysammı ?Asıl sorun plugin peklerinde değil. Asıl sorun plugin paketi kullananlarda. Plgin paketi yapımına karşıyım fakat yapılacaksa bile bir eğitim için yapılması gerektiğine inanıyorum. Çünkü insanlara bir kolay yol gösterildiğinde bu yoldan gitmeyi tercih ederler. Bir süre sonrada bu yola bağımlı hale gelirler. O kadar çok kişi görüyorum ki sunucunda sorun olduğu anda hiçbir şey yapamayan. Evde bir tane vida sıkılacağı zaman bir komşunuzu çağırmak gibi bir durum. Yani 1-2 gününü harcayıp şu işi doğru dürüst öğreneceğine hazırdan giden çok. Bir de sunucu alımları falan çıktı sanarsın 1500 kişilik sunucu yönetiyorlar da yetişemiyorlar. Alım sebebi hiçbir şey bilmemesi zaten.
Doğruya Doğru yabancı sunucular kendi işlerini gayet iyi yapıyorlar. Yabancı sunucularda da çalıştım. İnsanalr bazı konuları dışarda birçok konudan anlıyorlar. Ama Türkiye'ye baktığımızda 30 kişilik olmayan sunucunun sahibi daha builder'a "bulider" diye okuyan kişi "ben pro builder istiyom" diyor.
İnsanların artık hazırdan kurtulması egrek. Herkes bunun için çalışmalı.