Faction Sevdasından Kurtulun !! [UYARI] -->

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Actikta noldu twd creative safsurvival lapissiz fact kitsiz hunger hub actim bir gunde cekebildigim kisi sayisi 12 yi gecmezdi... turklere server acanda suc zaten 250 tlye kiydikda noldu para israfi yapmayin daha iyi.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Açtıkta noluyor sanki artık isteyeni dövücez arkadaşlar istiyosunuz açıyoruz en fazla 15 kişi geliyor

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Turk milleti beles şeylere aç.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğru Söylüyorsunuz Türk Milleti Kaliteli Oyun Değil Daha Çok Beleşten İtem Yapma Level Yapma Vb Meraklı
Ama Yabancılarda Böyle Bi Sorun Yok
Türk Milleti Hemen Level Kasıp Bedavadan İtem Alıp Savaşma Derdinde..
Ben Server Açtım Bundan Önceki Zor Yaptım Serveri Fazla Kişi Gelmiyordu 10 - 15
Admin Arkadaslarından Biri Lapise Elmas Koymuş Servere Gelenler Kalıcı Olmaya Başladı 15 Kişi Yerine 25 Kişi Vb Doluyordu.
Ben Meslek 'e Gitmezdim Fazla Otomatik Yenileniyordu Gittiğimde Hemen Elması Sildim Serverden Kişi Azaldı İşte Kanıt <<<

Bu Serveride MineZ Açmak İçin Kurdum Ama Aklıma Fikir Geldi Sıkıntıdan
GunGame Kurucam :) Galiba Türklerde İlk Olucak S*nO*uncu Ya Baktım Ordaki'ni Kendileri Kodlamış
Ama Daha Farklı Sistemleri Sürekli Silahlar Değişiyor Galiba Öldürdükçe Değişiyor
Benimkinde Sistem Daha Farklı Olucak Başta Başlarken
Asker Seçiminiz Olucak Öyle Başlıcaksınız AK-47 Ve Fırlatılan Bıçak Mesela 500 Kill Yaptınız
Markete Gidip Avcı [Sniper] Pompalı [Juggernaut] Fiyatlar Kill İle Olucak
Avcı {750 Kill} Pompalı {500 Kill} Tabelalara Sağ Tıkladıktan Sonra Sizi Biyere Işınlıcak Tıkladıgınız'da Size Pompalı Seçimi Vericek..
Ve Kill Sayınız Sıfırlanacak -- Sistem Bu Şekilde

Okuduysanız Size Birşeyler Kazandırabilir :)

Bu Arada 7-8 Ay Önce Forumda RPG Konuları Vardı White List Diyip Millete Hem Konuyu Beğendirip Hemde Yorum Yazdıran Arkdaşlar Vardı
Hala Kurulmadı Server ?? 5-6 Konu Vardı Böyle

NOT : Paket Yapan Arkadaşlar Yeni Sürüm 1.8 Çıkana Kadar Yapmayalım Faction Hatta O Zamana Kadar Başka Paketlere Yoğunluk Veriniz Lütfen
Bukkit 'ten Youtubeden Araştırabilirsiniz

Ben GunGame Yapmak Için 1 Yıl Aradım 1 Saniyede Önüme Çıktı :)

UnioDex

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence artık Türk milletini kötülemeyi bırakıp bu milleti nasıl yabancılar gibi yapabiliriz onu düşünmek gerekiyor.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence bu insanlar artık alıştı hazıra konmaya. Herkes anti-lapis, survival sunucu istiyor. Plugin yapımcıları buna uygun paketler yapsın. Minimum derecede plugin kullanılsın. En azından istediğimiz tarzda serverlarda oynayalım
Forumda Yazsan Hepsi Evet Diye Yorumlar Atar Kur Bakalım Servere 1 Kişi Geliyormu ?[DOUBLEPOST=1403086996,1403086941][/DOUBLEPOST]
Bence artık Türk milletini kötülemeyi bırakıp bu milleti nasıl yabancılar gibi yapabiliriz onu düşünmek gerekiyor.
En İyisi Plugin Paket Sorunu Gidermek ?

UnioDex

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
içinde godpowers, simplevipperks gibi pluginlero lmayan paketler yapmaları lazım

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrıca Türk Serverlerinde'ki Sorun İşini Bilmeyen Bir Admin Alıyorlar.
Eğlence İçin Bilmem İnsanların Altını Kazıp Düşürme , TNT 'den Kule Yapıp İnsanları Çekip Patlatması , Bir Kişinin Parasını Sıfırlaması
Lava Düşürme , Öldürme , Gibi birçok Huyu Oluyor Önce Bir Adminin Bildiklerine Bakıp Almak Lazım Ben Bu Hataya Düştüm Arkadaşı Atamıyorumda
Yakından Arkadaşım Yine Uyararak Öğretiyorum..

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
@GetqusA Ben de Plugin paketlerine karşıyım. 8 yaşındaki çocukların 15 dakika içinde sunucu açılabilecek sanmalarına yol açıyor. Bu forum benim olsaydı emin olun Plugin paketleri yayınlamak yasak olurdu. Nedir bu plugin paketi sevdası anlamış değilim.

RandomMac5

KreeDome
En iyi cevaplar
0
Aslında Factions çok güzel bir şey ama biz tüklerde çok kötü bizde lapis ve hammadde olduğundan dolayı serverlerimiz kötü. Bi yurt dışındaki bir factions girin factions bu dersiniz! adamlarda market bile Yok. Şimdi türkiyede ilk (ama önceden son oyuncuda olan) bir server kurmayı planlıyorum bu server böle gerçek hayataki gibi işlerinzi yapıp eviniz alabilceksiniz. minigames oynayacağınız bir server olacak

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Asıl sorun plugin peklerinde değil. Asıl sorun plugin paketi kullananlarda. Plgin paketi yapımına karşıyım fakat yapılacaksa bile bir eğitim için yapılması gerektiğine inanıyorum. Çünkü insanlara bir kolay yol gösterildiğinde bu yoldan gitmeyi tercih ederler. Bir süre sonrada bu yola bağımlı hale gelirler. O kadar çok kişi görüyorum ki sunucunda sorun olduğu anda hiçbir şey yapamayan. Evde bir tane vida sıkılacağı zaman bir komşunuzu çağırmak gibi bir durum. Yani 1-2 gününü harcayıp şu işi doğru dürüst öğreneceğine hazırdan giden çok. Bir de sunucu alımları falan çıktı sanarsın 1500 kişilik sunucu yönetiyorlar da yetişemiyorlar. Alım sebebi hiçbir şey bilmemesi zaten.
Doğruya Doğru yabancı sunucular kendi işlerini gayet iyi yapıyorlar. Yabancı sunucularda da çalıştım. İnsanalr bazı konuları dışarda birçok konudan anlıyorlar. Ama Türkiye'ye baktığımızda 30 kişilik olmayan sunucunun sahibi daha builder'a "bulider" diye okuyan kişi "ben pro builder istiyom" diyor.
İnsanların artık hazırdan kurtulması egrek. Herkes bunun için çalışmalı.
Kardeş sana bir sorum olacak ben ornegin yeni bir server şekli çıkardım bu ünlü olurmu ve insanlarda benim bulduğum server çeşidini kendi serverinde kullanırmı?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kardeş sana bir sorum olacak ben ornegin yeni bir server şekli çıkardım bu ünlü olurmu ve insanlarda benim bulduğum server çeşidini kendi serverinde kullanırmı?
Reklam ve hizmet çok önemli olabilir. Yeni bir tür ilgi tabi ki çekecektir onu kullanabilirseniz başarılı olabilirsiniz

Xperia Z cihazımdan gönderildi.

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asıl sorun plugin peklerinde değil. Asıl sorun plugin paketi kullananlarda. Plgin paketi yapımına karşıyım fakat yapılacaksa bile bir eğitim için yapılması gerektiğine inanıyorum. Çünkü insanlara bir kolay yol gösterildiğinde bu yoldan gitmeyi tercih ederler. Bir süre sonrada bu yola bağımlı hale gelirler. O kadar çok kişi görüyorum ki sunucunda sorun olduğu anda hiçbir şey yapamayan. Evde bir tane vida sıkılacağı zaman bir komşunuzu çağırmak gibi bir durum. Yani 1-2 gününü harcayıp şu işi doğru dürüst öğreneceğine hazırdan giden çok. Bir de sunucu alımları falan çıktı sanarsın 1500 kişilik sunucu yönetiyorlar da yetişemiyorlar. Alım sebebi hiçbir şey bilmemesi zaten.
Doğruya Doğru yabancı sunucular kendi işlerini gayet iyi yapıyorlar. Yabancı sunucularda da çalıştım. İnsanalr bazı konuları dışarda birçok konudan anlıyorlar. Ama Türkiye'ye baktığımızda 30 kişilik olmayan sunucunun sahibi daha builder'a "bulider" diye okuyan kişi "ben pro builder istiyom" diyor.
İnsanların artık hazırdan kurtulması egrek. Herkes bunun için çalışmalı.
servera ''server'' buildera ''builder'' mape ''map'' levela ''level'' daha saysammı ?