Faction Spawn | %5

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Başka bir yapı konusu ile sizler ile buradayım, bugün 2 gün evvel yapmış olduğum "Faction Spawn Duvarı"nı sizlerle paylaşacağım.
Tüm görüşlerinize açığım neler yapabileceğimi söylerseniz ekliyeceğim, iyi forumlar.

#---------------------------------------------#

#---------------------------------------------#

ILETISIM

Elxraich - Demir#2454

murat.bircandan​

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Bitmesini dört gözle bekliyorum hocam,
çok sağlam ve şekilli şukullu emek verilmiş ve çok özel bir yapı ortaya çıkacak gibi :)

Kyalun

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim de ismim murat neyse konuya gelelim valla ben açıkcası merak ettim ama inş kötü olmaz sonu

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
benim de ismim murat neyse konuya gelelim valla ben açıkcası merak ettim ama inş kötü olmaz sonu

Adım demir, sadece skype hesabımın adı öyle.

Bitmesini dört gözle bekliyorum hocam,
çok sağlam ve şekilli şukullu emek verilmiş ve çok özel bir yapı ortaya çıkacak gibi :)

Sağlam takımlarla çalışınca böyle oluyor, napalım elde değil ki kötü yapmak.

_Kola

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bana göre fazla göz yorucu bir yapı olmuş bakınca insanın gözleri titriyo beğenmedim. Kendini geliştirirsen iyi yerlere gelebilirsin.

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Bana göre fazla göz yorucu bir yapı olmuş bakınca insanın gözleri titriyo beğenmedim. Kendini geliştirirsen iyi yerlere gelebilirsin.

Kendini geliştirirsen iyi yerlere gelebilirsin demek he, güldürdün beni kola bey.Gözlerinde sorun varsa bi doktora görünebilirsin, onca insan bir şey demedi sen bunu dedin ahaha güldürdün.

Eline sağlık güzel olmuş bence :)

Yok yok güzel olmuş, benim gözlerim titremedi, belki senin gözlerde problem vardır (:

Teşekkürler.

_Kola

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kendini geliştirirsen iyi yerlere gelebilirsin demek he, güldürdün beni kola bey.Gözlerinde sorun varsa bi doktora görünebilirsin, onca insan bir şey demedi sen bunu dedin ahaha güldürdün.

Teşekkürler.
Gözlerimde herhangi bir sorun yok yapı göz yoruyor birbirini takip etmiş biraz farklılık yaratabilirdin.

Teşekkürler.
Kendini fazla iyi sanma bence geliştirirsen dedim çünkü senin bulunduğun seviye elysium gibi takımların yanında küçük kalır ben de kendime süperim demiyorum ayrıca " Geliştirmek " kelimesini sevmiyorsan düşük seviyede kalabilirsin