Faction Spawn [full el yapımı]

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne Yapıyorsn Kardesm Benim Avatarımı Niye Çalıyosun Ne Yapmaya Çalıosn Benim Kullandığım Avatarı Ne Hakla Çalıyorsn Git Kendin Yap 5dk Nı Ayıramıonmu

kheera sana diorm Git Kendi Avatarını Yap..

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ByMasterTurk Kardeş Her Kez Bu Devirde Hazıra Oturuyor 1 Serverine Gidip Hiç Mimarlik Veya Spawn Parkur Bilemedin Map Yapmayı Denedinmi Hatta Arkadaşlarınla Eğlenerek Ben Büssürü Map Yapmışlıgım Var Hemde Küçük Degil Ayrıca herkes Zaten Heryerden Buluyor Map Bence Serverinizin İyi Ve Adamlar Servere Gelip Bu Map .... Serverdede Var Demelerini İstemiyorsanız Lütfen Sizde Ya Arkadaşlarınızla Yada Kendiniz Küçük Veya Büyük Bir Map Spawn Lobi Gibi Şeyler Yapabilirsiniz İyi Forumlar ... @AnkaBilisimTR

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ByMasterTurk Kardeş Her Kez Bu Devirde Hazıra Oturuyor 1 Serverine Gidip Hiç Mimarlik Veya Spawn Parkur Bilemedin Map Yapmayı Denedinmi Hatta Arkadaşlarınla Eğlenerek Ben Büssürü Map Yapmışlıgım Var Hemde Küçük Degil Ayrıca herkes Zaten Heryerden Buluyor Map Bence Serverinizin İyi Ve Adamlar Servere Gelip Bu Map .... Serverdede Var Demelerini İstemiyorsanız Lütfen Sizde Ya Arkadaşlarınızla Yada Kendiniz Küçük Veya Büyük Bir Map Spawn Lobi Gibi Şeyler Yapabilirsiniz İyi Forumlar ... @AnkaBilisimTR
Sunucumda anıtkabir ve şehir yapmışlığım oldu 5 arkadaşımla birlikte.
Benim anlamadığım neden böyle bir yorum yaptınız ?
Eğer yorumumla bir sorununuz varsa, ben sadece mapı denemek istiyordum elle yapmış bakayım diyordum.